VIDEO: CR7, din nou eroul Realului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo şi compania au parte de susţinerea guvernului spaniol
Cristiano Ronaldo şi compania au parte de susţinerea guvernului spaniol

Cristiano Ronaldo a marcat două goluri și a contribuit decisiv la cel de-al treilea pentru ca Real Madrid să învingă Hercules Alicante cu 3-1. Fostul stelist Tiago Gomes a fost printre cei mai buni jucători de la Alicante.

Cei de la Alicante erau marea surpriză a sezonului, după ce învinseseră Barcelona chiar pe Camp Nou la debut, și reușiseră un egal cu Villareal. Iar prima rerpiză a duelului cu Real Madrid părea să confirme că Hercules este un adevărat "vânător de giganți".

Cristiano Ronaldo însă a fost încă o dată omul care a tras Realul după el. După o primă repriză încheiată cu 1-0 pentru Hercules, prin golul lui Trezeguet din minutul 3, CR 7 a dat primul semnal în minutul 52. Șutul său puternic de la distanță a fost respins în față de portarul gazdelor, Calatayud și Di Maria a reluat în plasă.

Realul a început să preseze, dar a intrat în criză de timp pe măsură ce se apropia finalul meciului. Insistența lui Marcelo pe partea dreaptă l-a ajutat pe acesta să ajungă în careu, sutul său a fost excelenta parat de Calatayud, dar Cristiano Ronaldo s-a aflat pe traiectoria mingii pentru 1-2. Tot portughezul avea să consfințească victoria madrilenilor după o centrare a lui Benzema.

Real nu are nicio înfrângere în acest sezon, cu 10 victorii și 3 egaluri în toate competițiile în timp ce Cristiano Ronaldo a ajuns la cota de 11 goluri marcate pentru echipa pregătită de Jose Mourinho.

Fostul stelist Tiago Gomes a fost unul dintre cei mai buni jucători pentru Alicante, fiind coautor la singurul gol al echipei sale, când a centrat perfect pentru Trezeguet.

Vezi rezumatul partidei:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite