FOTBAL: Turcia speră într-un miracol pentru a se califica la CM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Turcia speră într-un miracol pentru a se califica la CM
FOTBAL: Turcia speră într-un miracol pentru a se califica la CM

Turcia speră într-un miracol pentru a se califica la Mondialul de fotbal-2010 din Africa de Sud, după ce şi-a redus şansele, miercuri, făcând un egal (1-1) cu Bosnia-Herţegovina, principala sa adversară la barajul grupei a 5-a, în care Spania este deja calificată.

''Şansa ne-a părăsit'', deplânge joi cotidianul liberal Taraf, în timp ce ziarul de mare tiraj Hurriyet titrează: ''Din păcate, trebuie să aşteptăm un miracol''.

Turcia, care nu a cunoscut decât 2 înfrângeri în faţa irezistibilei Spanie, a pierdut prea multe puncte în faţa outsiderilor. ''Plătim preţul punctelor pierdute cu Belgia şi Estonia'', afirmă în ziarul Milliyet fostul jucător Ridvan Dilmen.

Inconstanţa selecţionatei turce, semifinalistă la ultimul Euro, este stigmatizată: ''Trebuie să analizăm şi să înţelegem ceea ce ne lipseşte pentru ca să devenim mai constanţi şi a participa la marile turnee nu numai din întâmplare'', spune Gurcan Bilgic în Sabah.

În privinţa lui Fatih Terim, acesta, întrebat de un ziarist despre o eventuală demisie, a răspuns: ''Eu sunt cel care va decide ceea ce trebuie să fac''.

Pentru ca turcii să termine pe locul 2 în grupă, care le poate permite disputarea barajului, trebuie să câştige ultimele două partide, cu Belgia şi Armenia, pe teren propriu, dar, în acelaşi timp, şi bosniacii, care au acum un avans de 4 puncte faţă de turci, să nu câştige ultimele lor două meciuri, cu Spania şi Estonia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite