FOTBAL: Anglia dezamăgeşte în cursa pentru CM din 2018

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Anglia dezamăgeşte în cursa pentru CM din 2018
FOTBAL: Anglia dezamăgeşte în cursa pentru CM din 2018

Vicepreşedintele Federaţiei Internaţionale de Fotbal, Jack Warner, a afirmat că oficialii nu sunt mulţumiţi de candidatura Angliei la organizarea CM din 2018 sau 2022, deşi are cea mai bună infrastructură, informează Sky Sports.

"Dacă eram englez nu puteam să spun că sunt mulţumit de progresele care au fost făcute până la această dată. Nu cred că au progresat atât de mult. Anglia are de toate, dar nu a reuşit să convingă până acum, deci este ceva greşit. Eu şi colegii mei considerăm că Anglia nu are un drept divin de a organiza Campionatul Mondial", a spus Jack Warner, vicepreşedinte al FIFA şi preşedinte al CONCACAF.

El a adăugat că nu înţelege cum ţara cu cel mai puternic campionat, cea mai lungă tradiţie şi cele mai bune stadioane, să fie în urmă în această cursă. "O ţară cu asemenea avantaje trebuie să fie mult în faţă, dar nu ştiu de ce nu se întâmplă şi cu Anglia. Se mişcă foarte încet. Sunt membru al Comitetului Executiv al FIFA de 27 de ani, am văzut multe candidaturi, dar nu sunt convins că Anglia ştie să profite", a explicat acesta.

Oficialul forului mondial a precizat că Spania progresează bine şi mulţi sunt de părere că ar fi desemnată gazdă dacă votarea s-ar efectua în scurt timp. El a negat că membrii CONCACAF s-au decis să sprijine Anglia, după ce naţionala a evoluat într-un meci cu Trinidad şi Tobago.

Comitetul Executiv al FIFA va decide în decembrie 2010 gazdele ediţiilor din 2018 şi 2022 ale Campionatului Mondial. Spania, Rusia, Olanda şi Belgia, Australia, Coreea de Sud, Qatar, Japonia, Statele Unite şi Indonezia sunt ţările care şi-au mai depus candidatura.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite