CFR vrea să intre în prima ligă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Timişoara calcă pe urmele concitadinei FC, care are în prima ligă şapte victorii consecutive, în ultimele şapte etape. Astfel,  „feroviarii” sunt neînvinşi în acest sezon

CFR Timişoara calcă pe urmele concitadinei FC, care are în prima ligă şapte victorii consecutive, în ultimele şapte etape.

Astfel,  „feroviarii” sunt neînvinşi în acest sezon şi au obţinut în cele zece meciuri disputate (opt în campionat şi două în Cupa României) şase victorii şi patru egaluri. Sâmbătă urmează meciul cu Internaţional Piteşti, echipă cu pretenţii la promovare, care se găseşte momentan pe locul 14 în clasament.

„Va fi o încercare pentru noi al nouălea joc din campionat, pentru că deja s-a acumulat o oarecare oboseală. Vom modifica puţin echipa, vor intra jucători care au jucat mai puţin până acum, care sper să dea acelaşi randament ca şi ceilalţi”, a declarat antrenorul Florin Bugar.

Tehnicianul timişorean este mulţumit de comportamentul elevilor săi. „Mă bucură atitudinea jucătorilor, modul în care abordează jocurile. Au conştientizat că cel mai important joc este întotdeauna cel care urmează”, crede Bugar, care se mândreşte cu faptul că echipa sa a primit gol în doar două dintre cele opt meciuri de campionat.

În vestiar se vorbeşte despre promovare

Marcator în victoria din etapa trecută cu „U” Cluj (4-0 pentru CFR), Florian Bertea mărturiseşte că promovarea în prima ligă este obiectivul neoficial al jucătorilor. „Mă aşteptam la aceste rezultate, pentru că ştiam că formăm o echipă bună, cu un antrenor bun. Sper să o ţinem tot aşa şi, de ce nu, să promovăm.

Chiar dacă n-a spus-o nimeni până acum, noi desprea asta vorbim în vestiar”, a spus mijlocaşul, temperat însă de antrenor. „Mai devreme sau mai târziu vor apărea şi eşecurile, şi atunci trebuie să fim bine organizaţi pentru a putea depăşi momentul”, a mai spus Bugar.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite