CFR-ul şi-a arătat limitele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Rădulescu crede că Trombetta nu are jucători care să atace şi să se apere un meci întreg. Directorul şcolii de antrenori din cadrul FRF a explicat pentru „Adevărul” cum a fost posibil ca CFR-ul să piardă în faţa lui Bordeaux.

O analiză comparativă a jocurilor făcute de CFR cu Roma, Chelsea şi Bordeaux a scos în evidenţă scăderea de formă a românilor de la un meci la altul.

 Dacă la partida cu Roma, clujenii au trimis nu mai puţin de 16 mingi pe poarta italienilor, la meciul cu Bordeaux, oamenii lui Trombetta au trimis doar şase baloane pe poarta lui Rame.

De asemenea, faţă de primul joc şi posesia a fost în scădere. De ce s-au întâmplat toate acestea, în condiţiile în care Roma este considerată o echipă mai bună decât Bordeaux?

Clujul a ieşit la joc

Mircea Rădulescu, directorul şcolii de antrenori din cadrul FRF, a explicat, pentru „Adevărul”, eşecul clujenilor.
 
„Roma şi Chelsea erau echipele ce porneau cu prima şansă, erau favoritele. În respectivele jocuri, CFR a jucat foarte bine partitura de formaţie ce pornea cu şansa a doua. La Bordeaux, clujenii, prin declaraţii, s-au considerat favoriţi şi au ieşit mai mult la joc. Nu au avut succes.

În Franţa, CFR-ul şi-a arătat limitele. Nu este o echipă de Liga Campionilor care să atace şi să se apere 90 de minute. Nu avem jucători care să facă acest lucru, iar acest fapt trebuie acceptat de formaţiile noastre”, a spus Mircea Rădulescu.

Oficialul federal i-a avertizat pe clujeni să succesul cu Roma este înşelător. „Cum a prins-o CFR-ul pe Roma în ziua aia nu o mai poate face nimeni. În lumea fotbalului, toată lumea ştie că italienii joacă foarte slab în primele meciuri ale sezonului. Să nu supraevaluze acel succes”, a mai adăugat Rădulescu. 


image

La Bordeaux, clujenii, prin declaraţii, s-au considerat favoriţi şi au ieşit mai mult la joc. Nu au avut succes.

image


Mircea RădulescuDirectorul şcolii de antrenori din cadrul FRF


Evoluție CFR Cluj în Liga Campionilor

Roma – CFR     CFR – Chelsea    Bordeaux – CFR

Goluri marcate    2    0    0    u

Şuturi la poartă    16    9    6    u

Şuturi pe poartă    7    2    1    u

Posesie balon    46%    43%    44%    u


Grupa A  Rezultatele de miercuri

Bordeaux – CFR Cluj.    ..........................................1-0
Cadu 54 (autogol)

Chelsea – AS Roma................................................1-0
Terry 77

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite