CFR-ul merge în sferturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clujenii lui Trombetta au învins cu 1-0, Sportul Studenţesc şi au eliminat astfel din Cupa României ultima formaţie din eşaloane inferioare. Aseară, în Giuleşti, a avut loc ultimul meci din faza optimilor Cupei României. “Gaşca nebună” din Regie spera să dea o nouă lovitură, după ce i-au eliminat şi pe stelişti.

Echipa campioană s-a instalat în jumătatea studenţilor încă de la început. Din păcate pentru ei, Mureşan şi Cadu nu au reuşit să profite de naivităţile defensivei divizionarei secunde.

Pe contraatac, gazdele meciului de aseară ar fi putut da lovitura. În minutul 23, Varga a driblat tot ce i-a ieşit în cale, dar centrarea lui nu a putut fi reluată în plasă de Curelea. Clujul putea intra totuşi în avantaj la cabine, dar şutul lui Dubarbier, din minutul 32, nu a întâlnit decât bara porţii lui Niculescu.

Până la finalul reprizei, jucătorii celor două echipe s-au angajat într-un joc surd la mijlocul terenului astfel că la pauză scorul a fost egal, 0-0.

Panin, gol fabulos

Clujenii au început şi mai determinaţi partea a doua, dar şuturile trimise de Alcantara şi Culio au ocolit cu puţin poarta lui Niculescu.

Cu toate acestea, studenţii ar fi putut da lovitura în minutul 68, dar mingea trimisă de Curelea a lovit bara porţii lui Nuno Claro. Imediat după acel moment, Trombetta l-a trimis în teren pe Kone, dar de marcat a marcat un fundaş, şi anume Panin. Acesta a şutat extraordinar de la 25 de metri, fără şanse pentru Niculescu. 

În prelungirile meciului, Kone a trimis şi el mingea în bară după un şut de la 16 metri. Clujenii se impun cu 1-0 şi obţin astfel prima victorie împotriva Sportului Studenţensc, din 1975. Eliminarea "studenţilor"  face ca nicio echipă din eşalonul secund să nu ajungă în sferturile de finală ale Cuperi României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite