„CFR nu scapă fără pedeapsă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„CFR nu scapă fără pedeapsă!“
„CFR nu scapă fără pedeapsă!“

Fundaşul Timişoarei, Eder Bonfim a fost la un pas de tragedie după ce, în timpul partidei cu CFR Cluj, o torţă a explodat la câţiva centimetri distanţă de locul unde se afla el. A urmat apoi un imens scandal, bănăţenii solicitând suspendarea terenului formaţiei din Gruia.

Totuşi, oficialii ardeleni pot răsufla uşuraţi! Liga Profesionistă de Fotbal caută sancţionarea drastică a ultraşilor care au intrat cu torţe pe stadion.

În aceste condiţii, cel mai probabil, cei de la CFR vor primi doar o amendă! LPF a trimis, ieri, mai multe adrese către clubul gazdă, Poliţia şi Jandarmeria Cluj, dar şi către FC Timişoara, solicitând identificarea exactă a celor care au aruncat cu torţe.

Probele vor fi analizate la următoarea şedinţă a Comisiei de Disciplină, care va avea loc miercurea viitoare.

„Vrem să aflăm cine este huliganul pentru a lua măsuri dure împotriva lui. Nici CFR nu va scăpa fără pedeapsă“, ne-a dezvăluit vicepreşedintele LPF, Vali Alexandru.

Cum clujenii nu sunt recidivişti, sancţiunile în cazul lor vor fi minime. Conform Regulamentului, ardelenii pot să primească doar o amendă între 30.000 şi 80.000 de lei.

Un alt motiv datorită căruia ardelenii pot scăpa de suspendarea terenului este acela că jucătorul Timişoarei n-a fost lovit de torţa, care a explodat doar în apropierea sa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite