Chovanec: "CFR e reprezentativă pentru şcoala de fotbal românească"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chovanec: "CFR e reprezentativă pentru şcoala de fotbal românească"
Chovanec: "CFR e reprezentativă pentru şcoala de fotbal românească"

Joszef Chovanec, antrenorul formaţiei Sparta Praga, adversara CFR-ului din grupele Ligii Europa, a declarat vineri că ardelenii formează o echipă puternică, "reprezentativă pentru şcoala de fotbal din România", informează presa cehă.

"Grupa în care am căzut este una diversă, cu echipe din colţurile Europei. PSV este o echipă tehnică, are un potenţial mare, iar Copenhaga este o trupă muncitoare. Despre Cluj pot spune că este reprezentativă pentru şcoala de fotbal din România, şi-a arătat valoarea în ultima perioadă. Nu vreau să fac speculaţii care echipă e favorită şi care e outsider", a spus Chovanec, care ocupă şi funcţia de manager general al clubului.

Portarul Jaromir Blazek susţine că Sparta se poate califica din această grupă dacă va repeta evoluţiile bune cu Maribor şi Panathinaikos. "Dacă vom juca la fel cum am făcut-o cu Maribor şi Panathinaikos, cu siguranţă putem reuşi, dar nu trebuie să subestimăm puterea grupului. Adversarii nu sunt deloc facili", a spus acesta, completat de Kamil Vacek: "CFR nu are un nume în Europa, dar cu siguranţă este valoroasă. Are la rândul său şanse de calificare".

Formaţia pregătită de Antonio Conceicao, CFR Cluj, va evolua în Grupa K a Ligii Europa alături de PSV Eindhoven, FC Copenhaga şi Sparta Praga. Primele două clasate se vor califica în 16-imile competiţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite