CFR rămâne în plasa liderului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana CFR a câştigat la Cluj partida cu Unirea Urziceni şi continuă lupta de urmărire a liderului Dinamo.

Meciul a început în nota de dominare a oaspeţilor, care au arătat că nu au venit la Cluj pentru a scoate un egal. În prima jumătate a reprizei, cele două formaţii s-au remarcat mai mult prin nervozitatea cu care au intrat pe teren decât prin faze spectaculoase.

Trombetta a fost nevoit să îl schimbe pe Didi încă din minutul 21 din cauza unei accidentări şi l-a introdus pe Yssouf Kone, ivorianul fiiind decisiv. Ialomiţenii au fost aproape de gol prin Galamaz, care a şters cu capul o minge, dar Stăncioiu a intervenit providenţial. De partea cealaltă, Gabi Mureşan l-a lăsat pe Culio să bată o lovitură liberă de la 18 metri, iar argentinianul a şutat la o palmă peste bară.

Resuscitaţi la pauză


Prima parte s-a încheiat cu o ocazie uriaşă a lui Trică, însă mingea trimisă de la 16 metri a trecut pe lângă. CFR a părăsit terenul în huiduielile publicului, dar la pauză a intrat mult mai determinată şi Kone a înscris în minutul 52, după o perioadă excelentă de joc a campionilor. Mureşan a trimis din vole o torpilă care a trecut la câţiva centimetri de poartă după o centrare a lui Kone (60).

Din acel moment, clujenii au pus stăpânire pe joc şi au arătat o cu totul altă faţă decât în prima parte. Trupa lui Dan Petrescu s-a baricadat în defensivă şi s-a mulţumit să respingă haotic mingile trimise în careul lor de “ceferişti”. “Bursucul” s-a agitat în permanenţă ca un leu în cuşcă dar nu a reuşit să găsească soluţia câştigătoare. Brandan l-a pus la încercare pe Stăncioiu în minutele de final dintro lovitură liberă de la 18 metri, dar portarul clujean a prins cu siguranţă. CFR s-a impus la limită, scor 1-0 şi continuă lupta de urmărire a liderului Dinamo.

Vezi aici care a fost desfăşurarea meciului, minut cu minut.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite