CFR, primul transfer: sârbul Rade Veljovici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj a achiziţionat un atacant sârb de la formaţia Vozdovac, de liga a doua din Serbia. Fotbalistul se numeşte Rade Veljovici şi are 22 de ani, în ultimele două sezoane fiind golgheterul

CFR Cluj a achiziţionat un atacant sârb de la formaţia Vozdovac, de liga a doua din Serbia. Fotbalistul se numeşte Rade Veljovici şi are 22 de ani, în ultimele două sezoane fiind golgheterul formaţiei.

Dorit de Steaua Roşie Belgrad şi de Partizan Belgrad, fotbalistul care a ales Clujul este component al naţionalei de tineret, calificată la turneul final al Campionatului European din Suedia. Veljovici, care măsoară 186 de centimetri şi cântăreşte 86 de kilograme, a marcat în doi ani şi jumătate peste 50 de goluri.

„Căutăm fotbalişti, şi nu naţionalităţi, acesta este motivul pentru care am adus un sârb. Dacă va face cuplu de atac cu Kone, o să derutăm adversarii”, a spus Mureşan, care s-a arătat extrem de încântat de calităţile jucătorului. Fotbalistul a declarat că a auzit foarte multe despre CFR şi că este un admirator al fotbalului din România.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite