CFR, învinsă în prelungiri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CFR, învinsă  în prelungiri
CFR, învinsă în prelungiri

CFR a început catastrofal meciul cu cehii şi după doar 13 minute a văzut pe tabelă acelaşi scor ca în meciul din tur, 0-2.

Şi totuşi,  Gabi Mureşan a dat tonul ocaziilor cu o bombă de la 30 de metri, pe care Blazek a fost aproape să o scape în poartă. Primul gol a venit după o acţiune individuală a lui Holenda, care l-a executat pe Claro fără probleme. Acelaşi jucător a recidivat, când s-a demarcat excelent la pătrunderea lui Kusnir pe partea dreaptă şi a trimis printre fundaşii centrali ai Clujului, adormiţi.

Era deja 2-0 şi primăvara europeană era din ce în ce mai departe. Golul clujenilor a venit oarecum nesperat, pasa perfectă a lui Peralta fiind fructificată de Traore, care i-a confirmat tehnicianului ceh, Iozef Chovanec, impresia bună lăsată la Praga, acum două săptămâni. Panin şi-a încercat norocul de la 30, de metri, fără să-l pună la grea încercare pe goal-keeperul ceh, dar Pamici (44) şi Zeman puteau închide meciul în finalul primei părţi.

Mureşan a faultat precum un începător

În partea a doua, nici intrările lui Dubarbier şi Mara nu au putut revigora atacul, tot cehii fiind la timonă. Gabi Mureşan a fost extrem de imprudent după ce a faultat din spate şi a primit al doilea cartonaş galben. El a fost urmat la vestiare de Bogdan Mara, care a văzut şi el cartonaş roşu. Când nimeni nu se mai aştepta, argentinianul Dubarbier a adus egalarea pentru CFR, dar în minutele de prelungire Wilfried  a marcat golul victoriei cehilor, anulând toate speranţele clujenilor.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite