„CFR va juca la victorie cu Bordeaux”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul lui CFR Cluj spune că vicecampioana Franţei e cea care joacă sub presiune. După golul senzaţional marcat în poarta lui Lobonţ în meciul România – Franţa, mijlocaşul Yoann Gourcuff este principala grijă a jucătorilor clujeni.

Adevărul: Tony, este Bordeaux o echipă de bătut?

Tony: Sigur că este. Chiar dacă are zero puncte în grupă, rămâne o trupă solidă, dar la fel suntem şi noi. Nu ne mulţumim cu un egal la Bordeaux. Obiectivul nostru este să-i batem. Ca valoare nu suntem cu nimic mai prejos decât ei. Mai mult chiar, noi am fost egali cu cea mai bună echipă din Europa la ora actuală, Chelsea.

Este totuşi vicecampioana Franţei. Nu vă este teamă că şi-ar putea reveni tocmai la meciul cu CFR?

Este posibil, dar presiunea este pe ei, pentru că joacă acasă şi au nevoie de puncte. Noi nu avem nimic de pierdut. Obiectivul nostru a fost să facem o figură frumoasă în Europa şi să devenim cunoscuţi. După victoria cu AS Roma şi după egalul cu Chelsea, noi ne-am rezolvat obiectivul. Acum, trebuie să obţinem cât putem din cupele europene.

Pe care dintre adversarii de miercuri îi cunoşti cel mai bine?

Pe brazilianul Wendel îl ştiu din Portugalia. El juca la Nacional şi eu la Amadora, deci am fost adversari. E un jucător foarte tehnic şi e periculos la loviturile libere.

„Trebuie să avem grijă cu Gourcuff”

De cine te temi cel mai mult?

Bordeax nu are mari vedete în lot, se bazează mai mult pe forţa grupului. Totuşi, este acest Yoann Gourcuff, care este în formă şi trebuie să avem mare grijă cu el. Am văzut ce bine a jucat contra României. Nu-mi fac griji, pentru că şi noi avem jucători buni ca să-l anihilăm.

Despre antrenorul Blanc ce părere ai?

Cine nu-l cunoşte pe Lauren Blanc?! Este unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria Franţei. A uimit pe toată lumea când a fost la un pas să câştige titlul în Ligue 1, în sezonul trecut, la primul an de antrenorat.

Cum sunt suporterii din Bordeaux?

Fanii de acolo sunt foarte civilizaţi, îi respectă pe adversari. Nu au fanatismul suporterilor lui Marseille, de exemplu. Ei vin la stadion ca la teatru, le place spectacolul.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite