CFR, egala lui Chelsea, este gata de Bordeaux

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clujenii s-au plimbat ieri relaxaţi, iar Trică a declarat că Gourcuff nu-i dă emoţii. Marea vedetă a plimbării de ieri a fost Tony, care se întoarce în premieră ca adversar al unei echipe din ţara sa natală.

Clujenii s-au cazat la Hotelul Regent, unul dintre cele mai elegante din Bordeaux, cotat la patru stele. Imobilul este situat într-o piaţă cu un nume deloc încurajant în vederea meciului de astăzi, Place de la Comedie, adică Piaţa Comediei.

Încă de dimineaţă, jucătorii lui CFR au fost asaltaţi de fani. Fundaşul dreapta al clujenilor, francezul Tony, s-a trezit devreme şi, în jurul orei 9.30, a părăsit hotelul şi s-a repezit până la un magazin din apropiere pentru câteva cumpărături.

Galerie pentru Tony

În faţa hotelului, fotbalistul a fost interpelat de doi fani ai CFR-ului, care l-au încurajat pentru meciul de astăzi. Amabil, Tony s-a întreţinut cu suporterii, apoi a intrat în grabă în hotel pentru a fi gata să iasă împreună cu ceilalţi jucători la plimbarea în parc.

De altfel, Tony a fost cel mai în vervă jucător „ceferist”, discutând aproape în permanenţă cu ziariştii. El a şi explicat cum a învăţat aşa de bine limba română: „De la televizor şi de la prietenii mei Trică, Mureşan şi Panin, alături de care mai ies în oraş”. Pentru prima oară în ţara sa natală ca fotbalist, Tony da Silva va fi încurajat la meci de nu mai puţin de 49 de persoane: „Majoritatea sunt din Paris, dar mai vin şi din alte localităţi mai apropiate de Bordeaux. Am şi aici prieteni, şi mai vin o mătuşă şi un unchi din Portugalia. Am rude peste tot, iar la meci îmi vor face mie şi CFR-ului o adevărată galerie”.
Eugen Trică: „Gourcuff nu e Ronaldo”

Sătul să tot audă de pericolul reprezentat de mijlocaşul lui Girondins Bordeaux, Yoann Gourcuff, mijlocaşul CFR-ului, Eugen Trică, a replicat: „De ce să ne temem atât de Gourcuff ăsta? Ce, e Cristiano Ronaldo? Trebuie să fim atenţi la toţi jucătorii lui Bordeaux, nu numai la Gourcuff”.

Au aşteptat autocarul în staţia de autobuz

La finalul plimbării, fotbaliştii lui CFR au ieşit pe trotuarul din faţa intrării în parc pentru a aştepta autocarul, care nu a putut staţiona acolo şi a făcut un ocol.

Având în vedere că aşteptarea a durat aproximativ 10 minute, Culio, Pereira şi Peralta s-au aşezat pe banca unei staţii de autobuz aflate chiar lângă intrarea parcului.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite