CFR debutează cu o rugă pentru cei mici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ardelenii întâlnesc în această seară în Liga Campionilor pe Roma. Trombetta şi jucătorii săi s-au rugat ieri la bazilica Sf. Petru din Vatican. Italienii sunt văzuţi ca mari favoriţi, în timp ce casele de pariuri au acordat Clujului o cotă de 12 pentru un succes.

Astăzi, de la ora 21.45 (Pro TV), CFR Cluj va debuta în Liga Campionilor contra Romei. Tocmai de aceea, poate, Maurizio Trombetta şi fotbaliştii săi au fost în vizită la Vatican, unde s-au rugat pentru un rezultat bun. Interesant este faptul că şi Kone, care este musulman, s-a rugat pentru un succes în jocul din această seară.

Clujenii au stat aproximativ 25 de minute în bazilica Sfântul Petru, iar la ieşire, Dubarbier, Culio şi Trombetta au făcut poze şi au cumpărat suvenire. Alături de antrenorul Trombetta şi de jucători s-au mai aflat preşedintele Iuliu Mureşan  precum şi tatăl finanţatorului Arpad Paszkany. Este prima oară când tatăl lui Paszkany merge în deplasare cu echipa, acesta dorindu-se a fi un talisman pentru jucători.

„Am emoţii foarte mari, dar nu vreau să le transmit şi jucătorilor. Atmosfera este mai bună decât pe vremea lui Andone şi tocmai de aceea cred că vom reuşi cel puţin un egal”, a spus Iuliu Mureşan.

Din păcate pentru clujeni, casele de pariuri nu le acordă prea mari şanse la victorie. Astfel, un succes de-al lor are o cotă de 12 în timp ce o victorie a italienilor are o cotă de 1.20.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite