CFR are cotă de Ligă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După egalul cu vicecampioana Europei, CFR Cluj este creditată cu a 20-a şansă la câştigarea celei mai importante competiţii europene . La deschiderea actualului sezon de Liga Campionilor, CFR Cluj şi Anorthosis Famagusta erau considerate cele mai slabe echipe care luau startul.

În momentul debutului în grupele Ligii, formaţiei “feroviare” nu i se acorda absolut nici o şansă în faţa mult mai celebrelor Chelsea, AS Roma şi Bordeaux, deşi este singura campioană din grupa A. Victoria de la Roma şi egalul extraordinar obţinut în faţa vedetelor de milioane ale lui Chelsea au adus echipa de pe Someş pe un loc onorabil în perspectiva câştigării competiţiei.

Peste Fenerbahce, Eindhoven sau Marseille

Agenţia de pariuri William Hill acordă cota 150 pentru trupa lui Trombetta la câştigarea competiţiei.  Echipe celebre din Europa, prezente constant în grupele Ligii, sunt mai slab cotate decât campioana României.

Fenerbahce, o echipă în care s-au investit zeci de milioane de euro şi care anul trecut a atins faza sferturilor de finală, este cotată cu 200 la 1 pentru câştigarea competiţiei. Olimpique Marseille va creşte câştigurile pariorilor de 250 de ori pentru fiecare leu investit, în timp ce Panathinaikos şi Celtic au cota 400.

Deşi este o prezenţă constantă la cel mai înalt nivel în ultimii trei ani, Steaua, care în acest sezon nu a reuşit decât un punct în primele două partide din ligă, este cotată cu 750 la 1 pentru cucerirea trofeului.

În grupa A, pentru calificarea în optimile de finală ale competiţiei, Bwin acordă cota 2.60 pentru clujeni, 1.02 pentru Chelsea şi 1.30 pentru Roma.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite