Tiago, spre CFR sau Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul a fost cumpărat de o firmă de impresariat, iar Steaua nu-şi mai permite să-l ia. Becali spera ca Tiago să revină în Ghencea liber de contract. Acum, firma Servifute cere pe el minimum 700.000 de euro, iar portughezul are şanse mai mari să ajungă la una dintre rivalele Stelei.

Deşi era un jucător pe placul lui Cristiano Bergodi, care l-a sunat chiar să-i spună că are nevoie de el în Ghencea, portughezul Tiago Gomes nu va mai îmbrăca tricoul Stelei şi în noul sezon.

După ce roş-albaştrii au refuzat să plătească cei 240.000 de euro ceruţi de preşedintele celor de la Estrela Amadora, Antonio Oliveira, pentru un transfer definitiv, clubul lusitan a decis, ieri, să vândă drepturile federative ale mijlocaşului unei firme de impresariat.

“Drepturile federative ale lui Tiago Gomes au fost cedate firmei Servifute, pentru 500.000 de euro”, menţionează cotidianul „Record“.

E dorit şi în spania, şi în portugalia

Astfel, formaţiile interesate să-l achiziţioneze pe mijlocaş sunt nevoite acum să trateze direct cu firma Servifute. Pe lângă echipele spaniole Malaga şi La Coruna şi cele portugheze Braga, Maritimo şi Nacional Madeira, de Tiago sunt interesate serios şi CFR Cluj sau Urziceni.

Mijlocaşul portughez are mari şanse de a se întoarce în România la una din aceste două formaţii, la Cluj având posibilitatea să lucreze alături de un antrenor şi mai mulţi jucători portughezi, iar cu Unirea de a evolua în grupele Ligii Campio­nilor.

Deşi în sezonul trecut se putea mândri cu faptul că era echipa din Liga I cu cei mai mulţi închizători, Steaua a ajuns să aibă acum mari probleme pe acest post.

Bicfalvi şi Onicaş, singurii închizători

În afara lui Tiago, Bergodi nu se poate baza nici pe serviciile lui Ovidiu Petre, aflat în recuperare la Bologna, în timp ce Pleşan şi Lovin au fost excluşi din lot. Singurii închizători rămaşi sunt tinerii Bicfalvi şi Onicaş, care au bifat numai şase, respectiv un singur meci în sezonul trecut.

Bergodi a condus primele antrenamente

image

Noul tehnician al Stelei, Cristiano Bergodi (foto), a condus, ieri, primele două antrenamente de când a fost numit în funcţie.

Şedinţele au avut loc în localitatea austriacă Kleinkirchheim, acolo unde steliştii efectuează un stagiu de pregătire ce se va întinde până la 8 iulie. Antrenamentul de dimineaţă a fost unul în care s-a pus accent pe pregătirea fizică, dar jucătorii au efectuat şi exerciţii cu mingea, lucrându-se mai mult la posesie.

A doua şedinţă, programată seara, a fost una în care s-a pus accent pe tactică. Bergodi i-a avut la dispoziţie pe toţi cei 24 de jucători din lot. Steaua va disputa primul amical din Austria miercuri, 1 iulie, împotriva vicecampioanei Sloveniei, ND Gorica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite