Duşan Uhrin jr: „CFR este favorită“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al ardelenilor Duşan Uhrin jr spune că tehnica jucătorilor, omogenitatea şi experienţa reprezintă atuurile clujenilor contra cehilor din Praga. Antrenorul echipei din Cluj, Antonio Conceicao, a cerut informaţii referitoare la Sparta Praga de la Duşan Uhrin jr. Răspunsul fostului antrenor i-a ambiţionat pe jucătorii de la CFR.

Pentru CFR Cluj, partida din seara aceasta cu Sparta Praga este una extrem de importantă. Un rezultat bun obţinut de ardeleni în Cehia ar însemna un pas important pentru calificarea în primăvara Ligii Europa. De aceea, antrenorul Toni Conceicao a pregătit cu minuţiozitatea acest meci.

Portughezul nu s-a sfiit să se consulte şi cu omologul său Duşan Uhrin jr (antrenează pe Mlada Boleslav), cel pe care l-a înlocuit la cârma echipei din Gruia. „Ca formă şi ca individualităţi, Clujul este peste gruparea cehă“, a spus Uhrin jr, care a continuat: „Cei care m-au întrebat despre echipa din Praga au primit răspunsurile pe care le aşteptau“, a recunoscut, voalat, antrenorul. 

„Victoria, echivalentă cu o calificare“

„Românii sunt mai experimentaţi şi mai omogeni. Ca joc, CFR-ul evoluează mai în viteză, are jucători şi mai tehnici, şi mai puternici”, a conchis Uhrin jr.  Elevii lui Conceicao abia aşteaptă ora de start a partidei. „Trebuie să profităm de orice moment. Cred că o victorie cu Sparta Praga ar însemna aproape calificarea în primăvara europeană”.

Altfel, clujenii nu se vor putea baza pe atacantul Yssouf Kone, în continuare accidentat. Chiar dacă nu va fi pe teren în această seară, ivorianul i-a dat câteva sfaturi lui Traore, cel care îl va înlocui în avanposturi în acest meci.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite