Trică îşi reziliază contractul cu CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trică îşi reziliază contractul cu CFR
Trică îşi reziliază contractul cu CFR

Nemulţumit pentru că n-a jucat decât 40 de minute în acest sezon, Eugen Trică s-a hotărât să rupă înţelegerea cu CFR Cluj şi aşteaptă alte oferte.

“Îmi voi rezilia contractul cu CFR Cluj, nu e niciun fel de problemă cu cei din conducerea clubului. Motivele despărţirii mele de CFR vor rămâne între mine şi club, noi ne spălăm rufele în familie. Ştiu că am declarat că CFR Cluj este ultimul club la care voi evolua, dar se întâmplă multe în viaţă. Când am revenit în vară am crezut altceva”, a spus Trică, care şi-ar dori să evolueze tot în Liga I.

Mureşan, surprins de intenţia fotbalistului

„Am rămas surprins când am aflat că Trică vrea să plece. Nu am discutat pe seama despărţirii de CFR, dar el ştie ce e mai bine pentru viitorul lui. S-a spus că e nepregătit, numai că în fotbal nu te pregăteşti de unul singur, cineva trebuie să te antreneze”, a comentat şi Ilie Balaci, socrul mijlocaşului de 33 de ani.

Pe de altă parte, preşedintele clujenilor, Iuliu

Mureşan, speră ca Trică să revină la sentimente mai bune faţă de CFR.

„E un jucător foarte bun, aş putea spune chiar emblematic pentru noi. Am o relaţie specială cu el şi cred în continuare că poate să aducă foarte mult atât vestiarului, cât şi jocului nostru“, a precizat Mureşan. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite