FOTBAL: "Magiun" Barbu a apreciat fotbalul prestat de Steaua şi CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: "Magiun" Barbu a apreciat fotbalul prestat de Steaua şi CFR
FOTBAL: "Magiun" Barbu a apreciat fotbalul prestat de Steaua şi CFR

Marin Barbu consideră că nivelul jocului prestat de Steaua şi CFR Cluj în confruntarea de ieri a justificat statutul de derby pe care l-a dobândit în ultimele sezoane duelul dintre cele două formaţii.

Fostul jucător al roş-albaştrilor este de părere că tinerii jucători ai Stelei s-au descurcat foarte bine în faţa unui adversar dificil şi spune că problemele vor apărea în momentul în care în Ghencea vor veni echipe care-şi bazează speranţele pe antijoc.

"La fel cum au spus şi alţi oameni de fotbal, partida Steaua - CFR a fost una foarte bună din punct de vedere calitativ. CFR-ul a arătat mai multă maturitate, dar elanul tinerilor de la Steaua putea să le aducă chiar victoria pe final. Jocurile grele vin mai încolo, atunci cînd pe Ghencea vin echipele care aduc autobaza cu ele. Nu arată deloc rău echipa lui Bergodi, şi-a dat şi Becali seama că nu are nici un rost să aducă străini cu fiţe", a spus Barbu, care era poreclit "Maradonel" pe vremea când evolua în Ghencea.

Tehnicianul s-a referit apoi şi la conflictul dintre Trică şi galeria stelistă: "Eugen e un băiat extraordinar, poate că a exagerat şi el cu unele declaraţii în ultimul timp şi de aceea a fost primit aşa. Publicul Stelei e unul pătimaş şi taxează astfel de ieşiri. Tot ce a spus a făcut parte dintr-un duel psihologic, nu cred că are ceva personal cu cineva. Rezultatul de ieri e just, dar ultima ocazie a fost a gazdelor, deci putea să fie şi 3-2".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite