CFR, „Spartă“ la Praga!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CFR, „Spartă“ la Praga!
CFR, „Spartă“ la Praga!

Unde o fi fost echipa care marca de patru ori în Giuleşti? Numai Conceicao ştie, pentru că ardelenii s-au metamorfozat inexplicabil.

Din păcate, în rău. Veniţi în Cehia cu aerul echipei favorite şi cu o experienţă de Liga Campionilor în spate, clujenii nu s-au ridicat nici măcar la nivelul unei competiţii precum defuncta Cupă Intertoto.

În ciuda cromaticii asemănătoare a echipamentului, cele două echipe s-au deosebit clar în jocul de pase, la ambiţie, pe scurt, la profesionalism.

Dacă CFR-ul s-a mulţumit să primească goluri cu o uşurinţă demnă de o cauză mai bună, cehii au simţit că e loc de spectacol şi nu s-au ferit să producă un show în care ardelenii au fost figuranţii. Iar Conceicao un regizor de la Bollywood, locul unde talentele mor speranţe.

Reprezentaţia tristă a foştilor campioni a început în minutul 15, când Kucka a marcat cu capul de lângă adormitul Panin şi a continuat peste alt sfert de oră, când Hubnik a avut timp pentru un „dialog” cu Nuno Claro în careul mare.

Ce s-a întâmplat în careul advers a fost de Stan şi Bran. Ce s-a întâmplat, în general, pe teren a fost de râs pentru Sparta şi de plâns pentru CFR.

2 - 0

Sparta: Blazek - Kusnír, Hubník, Repka, Pamic - Kalouda (90, Strestik), Kucka, Kovba, Vacek (88 Hoheneder) - Wilfried, Kadlec (74 Prudnikov). Antrenor: 

Antrenor: Jozef Chovanec.

CFR: Nuno Claro - Panin, Cadú, Edimar, Cabrera - Dani – Deac (46 Dubarbier), Peralta (46 Mara),  Culio – Traoré (72 Buş),

image

Nei.

Antrenor: Antonio Conceiçao

Goluri: Kucka (15), Hubník (32)

Stadionul Sparta: 10.000

Arbitru: Aleksei Nikolaev

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite