FOTBAL: Tomas Repka, căpitanul Spartei: CFR va trebui să dea totul ca să ne bată!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Tomas Repka, căpitanul Spartei: CFR va trebui să dea totul ca să ne bată!
FOTBAL: Tomas Repka, căpitanul Spartei: CFR va trebui să dea totul ca să ne bată!

Căpitanul celor de la Sparta Praga este de părere că ardelenii trebuie să prindă o zi mare pentru a trece de Sparta Praga mâine seară la Cluj. Deşi nu a mai jucat niciodată în România, acesta consideră că atmosfera creată de fanii clujeni nu le va afecta prea mult jocul, deşi recunoaşte lipsa de experienţă a coechipierilor săi.

Într-un interviu acordat site-ului oficial al Spartei Praga, Tomas Repka (35 de ani) a declarat că nu o vede favorită la calificarea în primăvara europeană pe CFR Cluj, despre care crede că a tratat cu superficialitate meciul din tur, şi spune că echipa sa se luptă pentru victorie, nu pentru puncte.

“Chiar dacă au jucat în Liga Campionilor anul trecut nu îi văd în fruntea clasamentului. E posibil ca ei să ne fi subestimat, poate au crezut că vin la Praga, îşi fac jocul şi pleacă învingători. Numai că noi avem o echipă excelentă şi cred că vom demonstra asta încă o dată joi, cand sper să repetăm evoluţia de la meciul din tur. Oricum, ca să ne bată, CFR va trebui să dea totul pe teren.
Nu vreau să pun în discuţie problema punctelor pentru că eu nu gândesc aşa. Eu vreau să câştig fiecare meci în parte, nu mă gândesc la puncte. Nici unul dintre noi nu o face”, a declarat Repka.

Deşi nu a mai jucat niciodată în România, acesta consideră că atmosfera creată de fanii clujeni nu le va afecta prea mult jocul, deşi recunoaşte lipsa de experienţă a coechipierilor săi.

„Nu am jucat niciodată în România. Echipa din Cluj trebuie să învingă şi cred că oamenii vor veni la stadion. Probabil că atmosfera va fi una normală. Noi avem o echipă tânără şi fără prea mare experienţă, dar încercăm să jucăm şi acasă şi în deplasare la fel de bine”, a concluzionat acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite