EXCLUSIV: Rednic la CFR? „Luni vin în ţară şi vorbim!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
EXCLUSIV: Rednic la CFR? „Luni vin în ţară şi vorbim!"
EXCLUSIV: Rednic la CFR? „Luni vin în ţară şi vorbim!"

Arpad Paszkany nu are deocamdată banii necesari aducerii unui antrenor de calibru, dar Mircea Rednic este principala ţintă a conducerii. CFR Cluj a făcut un joc execrabil aseară, cu Sparta Praga şi primăvara europeană rămâne doar un vis pentru „vişinii”. Antrenorul Alaniei Vladikavkaz a mărturisit pentru Adevărul că va reveni în România luni şi va lua în calcul toate variantele, inclusiv propunerea ruşilor de a prelungi con

Meciul cu Sparta Praga a mai demonstrat încă o dată, dacă mai era nevoie, că jucătorii CFR-uilui sunt blazaţi şi nu mai au nicio motivaţie să facă performanţă. Conceicao este complet depăşit de evenimente, după ce portughezul a pierdut vestiarul şi nu mai are nicio autoritate în faţa unor jucători care se consideră vedete, dar jocul din teren este din ce în ce mai prost. 

Aseară, imediat după începutul reprizei secunde, preşedintele Iuliu Mureşan a mers în loja unde stătea patronul Arpad Paszkany, cei doi purtând o discuţie în legătură cu soluţiile care pot salva echipa. Mureşan şi-ar fi dorit mai demult să-l demită pe portughez, dar Paszkany i-a transmis că deocamdată acest lucru nu este posibil, pentru că un antrenor mare cere sute de mii de euro pentru a veni în Gruia.

Aseară, Iuliu Mureşan a recunoscut, pentru prima oară că antrenorul are o mare parte de vină şi a dat de înţeles că după jocul cu Astra, de duminică, Toni Conceicao şi-ar putea face bagajele.

Mircea Rednic, primul pe listă

Conceicao a fost fluierat copios aseară, iar la finalul partidei, aproximativ 30 de membri ai „durilor” din galeria vişinie a început un adevărat protest la porţile stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”. „Ciao, ciao, Conceicao!”, au strigat aceştia în cor, cerând insistent demisia portughezului:

Conform unor surse apropiate conducerii, Mircea Rednic este principalul favorit al lui Arpad Paszkany.

"Luni vin în ţară şi discutăm. Până atunci nu are rost să mă bag în tot felul de speculaţii. Nu m-au căutat cei de la Cluj, de fapt nu m-a sunat nimeni din România pentru că, probabil, nu-mi ştiu numărărul de telefon din Rusia", a spus Rednic pentru Adevărul.

Tehnicianul a mai mărturisit faptul că ruşii i-au propus un nou contract, cu toate că a ratat obiectivul stabilit la începutul sezonului: „Chiar acum sunt cu preşedintele Alaniei. Mi-a propus prelungirea contractului cu un an şi cu o altă posibilitate de prelungire apoi. Le-am zis că mă voi gândi până la mijlocul lui decembrie şi le voi da un răspuns"

După ce o parte dintre jucătorii cu salarii mari vor fi daţi afară, iar CFR îşi va continua politica de transferuri bazată pe fotbaliştii autohtoni, Paszkany ar putea să accepte chiar un salariu de 350.000 de euro pentru fostul antrenor al lui Dinamo şi Rapid, sumă imposibil de plătit în acest moment pentru patronul Rapidului.

În urmă cu doar două zile, şeful din Gruia dezvăluia în exclusivitate pentru Adevărul strategia clubului privind omul de pe banca tehnică.

"Dacă nu vom ajunge în primăvara europeană şi nu vom termina turul pe locul întâi sau la diferenţă de un punct, două, faţă de lider, normal că vom lua măsuri! Ce să facem? Nu trebuie să punem lucrurile în ordine cumva? La fel am procedat şi cu Trombetta. Atunci, toţi ne-au criticat că de ce l-am dat afară pe Andone, dar, ulterior, s-a văzut ce rezultate a avut Trombetta. Cu Duşan Uhrin jr a fost aceeaşi situaţie până la un punct. Pe noi nu ne interesează ce zice lumea, ci doar să meargă treaba la echipă. Am investit mulţi bani şi vrem să vedem rezultatele", a spus Mureşan.


„Eu sunt antrenorul, eu răspund de rezultate şi de tot ce se întâmplă la echipă”
Toni Conceicao, antrenor CFR Cluj


„Dacă jucătorii au vrut, dar n-au putut, cred că nu mai are rost să spun nimic”

Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite