FOTBAL: Argăseală: Primul meci adevărat e cu CFR Cluj"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a declarat că Bergodi intenţionează să odihnească anumiţi jucători în returul cu Motherwell, având în vedere avantajul de 3 goluri luat în tur, dar şi derby-ul cu CFR Cluj, din etapa a II-a a Ligii I.

"Am emoţii cu Motherwell, niciun meci nu e câştigat dinainte, 3-0 nu e un scor la care putem să nu ne ducem în Scoţia. Au dat 8 goluri celor de la Flamurtari şi trebuie să ne gândim la acest aspect. Meciul e foarte serios şi va fi tratat la fel de serios de către noi.

Cu toate acestea, staff-ul tehnic al Stelei reflectează la odihnirea anumitor jucători în partida cu Motherwell", a spus Valeriu Argăseală.

Oficialul Stelei a precizat că Ghionea şi Szekely au şanse mici să evolueze în returul cu Motherwell, întrucât se recuperează după ce au avut nişte probleme musculare.

Partida Motherwell-Steaua, din manşa secundă a turului 3 preliminar al Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 21:45. În tur, echipa pregătită de Cristiano Begodi s-a impus cu 3-0.

Argăseală s-a referit şi la prima partidă pe care Steaua o va disputa după returul cu Motherwell, cea cu CFR Cluj: "Partida cu CFR e una care opune două echipe care tind să ia titlul şi, cu siguranţă, va fi derby-ul etapei. Primul nostru meci adevărat e cel cu CFR".

În încheiere, preşedintele roş-albaştrilor s-a referit şi la returul dintre FC Timişoara şi Şahtior Doneţk, din turul 3 al Ligii Campionilor: "Ultimele declaraţii ale oficialilor Timişoarei sunt mai temperate, dar 2-2 e un scor periculos pentru că poate da senzaţia falsă că prima şansă la calificarea în turul 4 e a Timişoarei. Nu ştiu dacă orgoliul rănit al celor de la Şahtior Doneţk nu va fi răzbunat la Timişoara".
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite