N’Doye cel mic ameninţă CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
N’Doye cel mic ameninţă CFR
N’Doye cel mic ameninţă CFR

Antrenorul CFR-ului, Antonio Conceicao, care a primit ultimatum din partea conducerii, ar putea avea probleme astăzi din cauza lui N’Doye.

Nu e vorba de mijlocaşul dinamovist, ci de fratele mai mic al acestuia, care joacă la FC Copenhaga. Dame N’Doye (foto) are 24 de ani, cu şapte mai puţin decât Ousmane, şi o experienţă destul de mare.

Până acum a jucat la ASC Jeanne D’arc (Senegal), Al Sadd (Qatar), Academica Coimbra (Portugalia), Panathinaikos şi OFI Creta (ambele Grecia). N’Doye cel mic evoluează vârf de atac şi ieri a dezminţit zvonul potrivit căruia fratele său i-ar fi dat informaţii despre CFR. “Vorbesc des cu Ousmane, dar nu mi-a zis depre clujeni decât că au în componenţă mulţi portughezi. Am urmărit jocul lor pe câteva DVD-uri”, a afirmat Dame N’Doye.

În altă ordine de ideri, tehnicianul formaţiei din Gruia, Toni Conceicao nu se teme că şi-ar putea pierde postul în cazul unui eşec diseară. “Sunt obişnuit şi cu presiunea şi cu faptul că presa mă mai demite din când în când. Singura problema care mă preocupă este că ne creem multe ocazii, dar nu reuşim să înscriem”, a punctat antrenorul clujenilor.

FC Copenhaga

În clasamentul UEFA, este echipa din Peninsula Scandinavică cel mai bine clasată, locul 62.

Danezii vor fi lipsiţi de câţiva titulari de bază, toţi accidentaţi: portarul Christiansen şi mijlocaşii Gronkjaer şi Norregaard.

Derby-urile din campionat cu FC Brondby poartă numele de “New Firm”, amintind de celebrul “Old Firm” dintre scoţienii de la Celtic şi Rangers.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite