Jucătorii echipei CFR Cluj au ieşit la shopping în Eindhoven (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii echipei CFR Cluj au ieşit la shopping în Eindhoven (GALERIE FOTO)
Jucătorii echipei CFR Cluj au ieşit la shopping în Eindhoven (GALERIE FOTO)

În această dimineaţă, „ceferiştii” au ieşit din hotel şi au admirat frumuseţile micului oraş din Brabantul de Nord. Clujenii s-au plimbat azi prin centrul oraşului olandez şi au vizitat magazinele de haine

Antrenorul CFR-ului, Toni Conceicao, a fost mai permisiv astăzi cu elevii săi şi a acceptat ca aceştia să se plimbe prin centrul oraşului, deşi distanţa până la Carlton de Brug din Mierlo, unde este cazată întreaga delegaţie a clujenilor, este de 30 de kilometri.

Dacă ieri au stat în hotel toată ziua şi au vizionat DVD-uri cu PSV, echipa pe care o vor întâlni în această seară, astăzi aceştia s-au putut relaxa la cumpărături. Conceicao a fost extrem de intersat de magazinele din oraş: „Îmi place mult acest oraş. Am mai fost aici şi în urmă cu doi ani şi pur şi simplu m-a fascinat”, a spus acesta.

Din tabăra adversă, CFR a primit în sfârşit o veste bună. Atacantul olandezilor, Danny Koevermans va rata meciul din această seară de pe „Philips Stadion”, din cauza unei afecţiuni a tendonului de la genunchiul drept. Accidentarea suferită la antrenamentul de ieri nu este gravă, dar fotbalistul are nevoie de o perioadă de repaus de cel puţin o săptămână.
De partea cealaltă, Conceicao nu va face nicio schimbare majoră în echipă, mizând pe acelaşi sistem 4-2-3-1 cu care şi-a obişnuit echipa în meciurile importante din deplasare. Singura incertitudine este Nei, care deşi a reluat antrenamentele şi se pregăteşte la potenţial maxim, ar putea fi menajat pentru a nu interveni complicaţiile.

Presa din Olanda habar nu are de accidentarea lui Kone

Deşi olandezii sunt renumiţi pentru informaţiile pe care le posedă despre echipele din întreaga lume, furnizate de departamentele lor de scouteri, de data aceasta la urechile mass-media din „Ţara Lalelelor” nu a ajuns o ştire extrem de importantă. Cotidianul local Eindhovens Dagblad a anunţat în ediţia de astăzi echipele probabile în partida din această seară, dar în formaţia CFR-ului s-au intercalat două erori. Ziariştii olandezi l-au anunţat pe Yssouf Kone în primul unsprezece, deşi acesta nici măcar nu a efectuat deplasarea la Eindhoven.

De asemenea, Gabi Mureşan este anunţat ca mijlocaş dreapta, deşi postul său este cel de „închizător”. Olandezii prevăd un sistem 4-4-2, cu Dubarbier avansat în postură de atacant. În Eindhoven este deocamdată linişte, dar fostul jucător al lui PSV, Ovidiu Stîngă crede că stadionul va fi arhiplin: „O să vină multă lume la meci pentru că olandezii sunt curioşi să vadă astfel de partide”, a spus acesta.

Fanii nu au auzit de CFR

Microbiştii din Eindhoven nu cunosc foarte multe lucruri despre adversarul de astăzi al echipei locale. „Vişiniii” figurează în vocabularele olandezilor doar ca şi „Cluj”. Mai mult, într-unul din pub-urile din zona centrală, unde se va putea viziona partida, pe afişul care anunţă meciul apare denumirea de „FC Cluj” în dreptul echipei vizitatoare.

35.000
de locuri este capacitatea totală a impresionatului „Philips Stadion”

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite