CFR Cluj - Poli Iaşi 1-1 / Ieşenii au deraiat pe CFR în drumul către locul 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CFR Cluj - Poli Iaşi 1-1 / Ieşenii au deraiat pe CFR în drumul către locul 1
CFR Cluj - Poli Iaşi 1-1 / Ieşenii au deraiat pe CFR în drumul către locul 1

Victimă sigură înainte de meci, Poli Iaşi a crezut în şansa ei la Cluj. Dacă în urmă cu un an Ioan Andone era demis de la Cluj după o remiză albă pe teren propriu cu echipa moldavă, acum este rândul lui Toni Conceicao să stea cu valiza pregătită, mai ales că CFR a ratat şansa să treacă pe primul loc în campionat.

Spectatorii care au venit duminică seara în Gruia au asistat la un adevărat regal de ratări susţinut de CFR Cluj. După ce au deschis scorul încă din minutul 8 printr-un penalty transformat de Cadu, elevii lui Toni Conceicao au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a nu nimeri poarta Politehnicii Iaşi.

Şi cum ocaziile se răzbună, oaspeţii au egalat pe tabela de marcaj, tot în urma unei lovituri de la 11 metri, executată de bad boy-ul Bâlbă. Deşi au rămas în zece oameni după eliminarea lui Alcantara, clujenii s-au năpustit în atac. Ratările monumentale semnate pe final de Nei şi Didi au consfinţit însă o remiză mare pentru Poli Iaşi, care s-a obişnuit să îi demită pe antrenorii CFR-ului în meciurile de la Cluj.

Filmul meciului:

Min 94: Ultima fază
a unui meci cu ratări cât în zece. Didi se află în situaţia lui Nei de mai devreme, dar şi el trage pe lângă poartă din interiorul careului.

Partida va fi prelungită cu patru minute.

Min 89: Încă o ratare imensă pentru CFR, cea mai mare a meciului. Didi deviază pentru Nei, brazilianul trage cu sete din careu, dar la o mustaţă de bara ieşenilor. Brăneţ era bătut.

Min 88: Vlad Bujor este schimbat de Petre Grigoraş cu Nuno Viveiros.

Min 87: Dubarbier centrează periculos în careul ieşenilor, dar Brăneţ reţine. Pe contraatac, Poli îşi bate joc de o superioritate om la om prin Cristi Constantin, care este blocat în careu de Panin.

Min 84: Deşi au superioritate numerică pe teren, atacurile ieşenilor sunt lipsite de consistenţă. Trupa lui Petre Grigoraş dă semne că s-ar mulţumi cu acest rezultat de egalitate.

Min 82: Gest nesportiv al lui Culio. Mijlocaşul argentinian al lui CFR Cluj a trimis mingea în capul lui Bujor de la Poli Iaşi, la o fază în care atacantul ieşenilor era căzut la pământ.

Min 80: Căpitanul clujenilor, Cadu, vede cartonaşul galben pentru o simulare.

Min 75: Ocazie monumentală pentru Poli. Mai întâi Ignatov trage puternic de la distanţă, iar Nunu Claro respinge cu greu în faţă. Bâlbă reia cu capul, dar acelaşi Claro respinge din nou. Bâlbă pasează lui Constantin pe stânga, dar acesta ratează şutul.

Min 74: Didi intră în teren pentru CFR Cluj în locul lui Peralta.

Min 73: GOOOOOOOL POLI IAŞI !!!!!
Bâlbă trimite sec, pe centrul porţii şi egalează situaţia pe tabela de marcaj. CFR va trebui să evolueze în ultimul sfert de oră în inferioritate numerică.

Min 72: PENALTY pentru POLI Iaşi şi CARTONAŞ ROŞU pentru ALCANTARA!! Fundaşul CFR-ului l-a faultat pe Bâlbă în careu şi a primit al doilea cartonaş galben.

Min 70: Edimar trage dintr-o lovitură liberă obţinută de Culio, dar şutul nu îi pune probleme lui Brăneţ.

Min 69: Bâlbă este şi el aruncat în atacul ieşenilor de Petre Grigoraş. A ieşit de pe teren Romulus Miclea.

Min 65: Schimbare şi la Poli Iaşi. Vali Negru iese  şi intră Cristi Bratu.

Min 60: După un început de repriză dominat de ieşeni, clujenii au o ocazie mare. Culio pătrunde în viteză pe printre fundaşii lui Poli, dar Adrian Ilie îşi răscumpără greşeala de la penalty şi respinge în ultima clipă. Deac încearcă să şuteze din nou, dar mingea trimisă de acesta se duce paralel cu poarta.

Min 59: Încă o schimbare la CFR Cluj. Mara îi lasă locul lui Deac.

Min 55: Jocul la offside al clujenilor anulează un contraatac al Politehnicii.

Min 52: Prima schimbare la CFR. Dubarbier îi ia locul lui Traore.

Min 52: Ocaziile alternează de la o poartă la alta. Ignatov îşi încearcă şi el tirul de la distanţă, dar mingea ajunge în spatele porţii lui Nuno Claro.

Min 51: Edimar confundă buturile Iaşiului cu o poartă de rugby şi trimite un şut în înaltul tribunei, deşi s-a trezit în poziţie favorabilă în careu.

Min 50: Iaşiul încearcă să răspundă. Bujor se răsuceşte pe loc şi trage din întoarcere, dar nu nimereşte spaţiul porţii de la 20 de metri.

Min 47: Dani de la CFR Cluj îşi încearcă şutul de la distanţă, dar torpila sa trece mult pe lângă poartă.

Min 46: S-a reluat jocul de la Cluj.

Fluierul de final al primei reprize îi găseşte pe ieşeni în careul CFR-ului.

Min 44: Spectacol făcut de clujeni. Traore trimite o pasă cu călcâiul pentru Sixto Peralta, care însă şutează puţin pe lângă bară din interiorul careului.

Min 41: Vali Negru de la Poli Iaşi respinge salvator, dar din careul clujenilor. Mijlocaşul a fost luat la ţintă cu un şut sănătos de coechipierul său, Ignatov.

Min 37: Ieşenii trimit trei centrări prin faţa porţii lui Nuno Claro, dar fără să pună un pericol.

Min 34: CFR Cluj se întrece cu ratările. Traore rămâne singur cu Brăneţ în careu dar îşi bate joc de ocazie şi trimite mult pe lângă poartă.

Min 33: Pecnik de la oaspeţi este şi el sancţionat cu cartonaş galben pentru un fault la Traore.

Min 30: Ocazie mare pentru CFR. Traore îl lansează pe Nei spre poarta ieşenilor, brazilianul intră în careu pe partea stângă, dar trimite la o palmă de buturile lui Brăneţ.

Min 25: Replica clujenilor nu întârzie. Culio centrează de pe flancul stâng în careul lui Poli, dar Nei trimite cu capul puţin pe lângă poarta lui Brăneţ.

Min 23: Paradă a lui Nuno Claro în faţa lui Cristi Constantin. Portarul clujenilor a respins în corner o lovitură de cap expediată de micuţul atacant al Politehnicii. Acelaşi Nuno Claro reţine cu siguranţă mingea trimisă din corner.

Min 10: Hugo Alcantara este sancţionat cu cartonaş galben de arbitrul Haţegan după ce l-a faultat pe Bujor.

Imediat după marcarea golului, suporterii clujeni au aprins o fumigenă în tribune.

Min 8: GOOOOOOOL CFR CLUJ!!!!!
Căpitanul clujenilor, Cadu, trimite imparabil în vinclul porţii lui Brăneţ dintr-o lovitură de pedeapsă obţinută de Nei. Brazilianul a scos un penalty la o intervenţie discutabilă asupra sa a ieşeanului Adrian Ilie, care a văzut cartonaşul galben.

Frigul pătrunzător i-a ţinut pe suporterii cljeni departe de stadion. În tribune nu sunt mai mult de 4.000 de spectatori.

Min 4: CFR înscrie prin Nei, dar golul este anulat la semnalizarea asistentului Oniţa, care a indicat offside.

Min 1: Fluier de start al partidei.

Echipele de start:


CFR Cluj: Claro- Panin, Cadu, Alcantara, Edimar- Dani, Culio, Peralta, Nei, Mara- Traore. Antrenor: Toni Conceicao

Poli Iaşi: Brăneţ- Buta, Ilie, Munteanu, Pecnik- Ignatov, Bernsnjak, Negru- Miclea, Bujor. Constantin. Antrenor: Petre Grigoraş

Antrenorul oaspeţilor, Petre Grigoraş, susţine că CFR este net superioară echipei sale, dar că fotbaliştii săi au venit la Cluj pentru a face o surpriză.

Înaintea jocului direct, preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan, a avertizat că Politehnica este o echipă pe val, iar antrenorul Toni Conceicao a apreciat că ieşenii sunt mai odihniţi decât elevii săi, care au jucat joi în Europa League.

Cu un succes în seara aceasta, CFR CLuj ar prelua conducerea în Liga 1, cu 19 puncte, graţie paşilor greşiţi făcuţi de FC Braşov şi Unirea Urziceni, care au remizat cu Oţelul Galaţi, respectiv Gaz Metan Mediaş.

Bună seara! De la această oră vă invităm să urmărim partida dintre CFR Cluj şi Politehnica Iaşi, contând pentru etapa a IX-a din Liga 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite