Ioan Horoba spune că „găzarul" Bud are ofertă de la CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Horoba spune că „găzarul" Bud are ofertă de la CFR
Ioan Horoba spune că „găzarul" Bud are ofertă de la CFR

CFR Cluj este pe cale de a da o mare lovitură pe piaţa transferurilor. Atacantul Cristian Bud a primit o ofertă din partea conducerii clujene

CFR Cluj forţează piaţa transferurilor prin aducerea jucătorilor români de valoare. După oferta înaintată pentru Alex Păcurar, de la Pandurii Târgu-Jiu, pe faxul grupării medieşene a sosit o ofertă şi pentru Cristian Bud.

Aflat în formă mare, atacantul este extrem de aproape de a parafa un contract cu gruparea din Gruia, informaţie confirmată chiar de directorul general al Mediaşului, Ioan Horoba.

„Mediaşul este dispusă să cedeze orice jucător pentru care există o ofertă convenabilă pentru club. Nu pot să nu recunosc faptul că Bud a fost ofertat de CFR Cluj, dar înţelegerea încă nu a fost făcută. Au mai venit oferte încă de la două echipe şi acum studiem, să o alegem pe cea mai bună. Bud este suspendat pentru meciul următor, dar deocamdată este jucătorul nostru. În iarnă va putea pleca. Clujul s-a arătat foarte interesată de fotbalist şi rămâne de văzut în ce direcţie o va lua”, a declarat acesta pentru Adevărul.


CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

   

image
image
image
image
image
image
image
image


Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite