CFR Cluj, fără Culio şi Cadu în Ghencea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii echipei CFR Cluj, Emmanuel Culio şi Ricardo Cadu, au primit miercuri câte două etape de suspendare din partea Comisiei de Disciplină a FRF şi nu vor putea evolua astfel în derby-ul etapei a doua cu Steaua, a declarat, preşedintele comisiei, Daniel Cernat.

În afară de suspendări, cei doi au primit şi câte o penalitate sportivă, Cadu de 4.000 de lei, iar Culio de 6.000 de lei.

Culio şi Cadu au fost suspendaţi ca urmare a memoriului făcut împotriva lor de Unirea Urziceni, după jocul din Supercupa României, câştigat de ardeleni după loviturile de la 11 metri. Culio a fost judecat pentru că a avut o intrare foarte dură la unul dintre adversarii săi, în timp ce Cadu a apărut în faţa membrilor comisiei pentru că a lovit unul dintre jucătorii ialomiţeni fără minge. Comisia de Disciplină a decis suspendarea lor după ce a urmărit înregistrarea video a fazelor litigioase.

În afară de partida cu Steaua, Culio şi Cadu vor pierde şi jocul cu Oţelul Galaţi, din etapa a 3-a a Ligii I.

Partida dintre Steaua şi CFR Cluj, din etapa a 2-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20:45. După prima etapă, ambele formaţii au câte 3 puncte, după ce ardelenii au învins Unirea Urziceni (scor 2-0), în timp ce roş-albaştrii au trecut de Ceahlăul Piatra Neamţ (scor 2-0).
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite