CFR Cluj s-a bătut singură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii lui Trombetta nu au mai repetat evoluţiile încântătoare din meciurile cu Roma şi Chelsea, pierzând la Bourdeux prin autogolul lui Cadu. Campioana României nu a mai avut evoluţiile din meciurile cu Roma şi cu Chelsea, deşi adversarul de aseară, Bordeaux, nu s-a ridicat la nivelul primelor.

CFR Cluj a început partida foarte curajos. Nicio clipă nu s-a simţit vreo diferenţă între cele două echipe. Atacurile s-au succedat alert de la o poartă la alta, dar fără a înregistra vreo ocazie clară, doar câteva şuturi pe lângă buturi.

Prima fază importantă a partidei a avut loc în minutul 33, atunci când arbitrul croat Ivan Bebek, aflat la debutul în Liga Campionilor, l-a iertat pe atacantul Chamakh de un cartonaş roşu la intrarea “criminală” cu talpa asupra lui Tony, care a scăpat ca prin minune de o fractură de tibie. În minutul 36, Culio a şutat din interiorul careului mare, dar goalkeeperul Rame a reuşit să scoată în corner mingea, cu piciorul, aceasta fiind prima mare ocazie a meciului. Replica franceză a venit în minutul 44, Stăncioiu parând şutul din afara suprafeţei de pedeapsă al lui Gourcuff.

Cadu, pericol pentru propria poartă


Nimic nu ar fi stricat echibrul dintre cele două echipe dacă nu ar fi fost intervenţia hilară a căpitanului Cadu, care, în minutul 54, a deviat în propria poartă o centrare de pe partea dreaptă, la neînţelegere cu Stăncioiu. Cadu era să mai marcheze un autogol în minutul 63, dar portarul clujean a reuşit să respingă peste transversală. Din păcate, jucătorii CFR-ului nu au avut puterea să revină, iar Stăncioiu a mai reuşit să salveze două ocazii de gol ale francezilor. 

Pe final, Trică a fost eliminat stupid luând al doilea galben, pentru simulare. Astfel, lupta pentru locul 2 rămâne în continuare deschisă. Campioana României a avut parte de mulţi susţinători pe stadionul Chaban Delmas.

Susţinuţi de 500 de fani

Aproximativ 500 de suporteri veniţi de la Cluj şi români stabiliţi în Franţa au ţinut să fie alături de formaţia clujeană. Ieri, prin centrul oraşului Bordeaux puteau fi văzute numeroase grupuri de fani români cu fulare alb-vişinii în jurul gâtului. La orele prânzului, limba română putea fi auzită la fiecare pas prin centrul vechi al oraşului.

Grupa A


Rezultatele de miercuri
Bordeaux – CFR Cluj.    ................................................................................ 1-0
Cadu 54 (autogol)

Chelsea – AS Roma.....................................................................................1-0
Terry 77

Clasament
 
1.     Chelsea    3    2    1    0    5-0    7
2.     CFR Cluj    3    1    1    1    2-2    4
3.     AS Roma    3    1    0    2    4-4    3
4.     Bordeaux    3    1    0    2    2-7    3

Bordeaux: Rame – Chalme, Planus, Diawara, Jurietti – Fernando, Diarra – Obertan (61 Gouffran), Gourcuff, Bellion (61 Wendel) – Chamakh Antrenor: Laurent Blanc

CFR Cluj: Stăncioiu – Tony, Cadu, De Sousa, Pereira – Peralta, Mureşan – Dubarbier (75 Didi), Trică, Culio – Y. Kone (86 E. Kone) Antrenor: Maurizio Trombetta

Stadion: „Chaban Delmas“: 30.000
Gol: Cadu 54 - autogol
Arbitru: Ivan Bebek (Croaţia)

Eliminat: Trică 90

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite