CFR Cluj a obţinut biletele pentru Liga Europei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mara şi Deac au marcat golurile care au adus ardelenilor o victorie uşoară. Piteştiul a cedat primele trei puncte pe teren propriu în acest sezon, lăsând la îndemâna Clujului abonamentul pentru Liga Europei.

Vezi aici FILMUL MECIULUI

Înaintea meciului cu CFR Cluj, FC Argeş nu pierduse niciun meci pe teren propriu în acest sezon.

Cu problemele financiare încă nerezolvate şi cu patronul aflat sub ancheta DNA, jucătorii piteşteni nu s-au mai mobilizat ca altădată, evoluând precipitat şi fără substanţă. A fost poate cel mai slab meci al echipei din Trivale disputat în faţa propriilor suporteri, lucru care avea să-i coste pierderea jocului susţinut în faţa campioanei.

Echipa din Cluj a părut mult mai motivată pentru a prinde un loc care să-i asigure calificarea în ediţia viitoare a Ligii Europei, lucru care s-a remarcat repede şi pe tabela de marcaj, Mara(10) reuşind să deschidă scorul. A fost avertismentul care a aprins focul în tabăra piteşteană, jucătorii lui Badea încercând intrarea în meci în mai multe rânduri.

Cea mai mare ocazie a picat însă abia în repriza secundă când Voicu l-a lobat elegant pe Nuno Claro, balonul fiind respins de pe linia porţii de Viera. Dacă Argeşul ar fi avut mai multe acţiuni la fel de periculoase, cu siguranţă că meciul s‑ar fi schimbat. Numai că golul, cum se întâmplă la fotbal, a picat la cealaltă poartă.

Proaspăt intrat pe teren, fostul internaţional de tineret a stabilit scorul final al unui meci care asigură matematic prezenţa Clujului în meciurile cu Europa, în sezonul următor. 

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite