CFR Cluj - Rapid 0-0 (Filmul meciului)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Derby-ul etapei 20 din Liga I dintre CFR Cluj şi Rapid s-a incheiat cu o remiza alba, 0-0, la capatul unui meci cu un ritm alert. Ninsoarea abundenta din cea de-a doua repriza si-a pus amprenta pe evolutia jucatorilor, iar arbitrul Augustus Constantin a fost aproape de a suspenda partida in minutul 71. In cele din urma, meciul a fost dus la bun sfarsit, rezultatul fiind unul echitabil, chiar daca Rapidul si-a trecut in cont ocaziile mai mari.

Min. 90+8 Arbitrul Augustus Constantin fluiera finalul partidei. CFR Cluj şi Rapid incheie nedecis, scor 0-0, un meci aprig disputat, influentat puternic in repriza a doua de ninsoarea abundenta de la Cluj.

Min. 90+6 Atacantul lui CFR Ruiz primeste cartonas galben.

Min. 90+4 Rapidistul Grigorie primeste cartonas galben.

Min. 90+2 Kone aproape de gol! Atacantul lui CFR a trimis mingea cu capul la cativa centimetri de bara transversala a portii lui Andrade! 

Min. 90. De la margine se arata 9 minute de prelungiri. 

Min. 85 Schimbare la Rapid. Iese Pitbull şi intra Ivelja 

Min. 82 Uriasa ocazie pentru Rapid! Mejolaro Pitbull a trimis mingea cu capul in bara din doar cinci metri!

Min. 79 Schimbare la CFR Cluj. Iese Pereira şi intra Ruiz.  

Min. 78 Rapidistul Emil Dica primeste cartonas galben. 

Min. 76 Jocul este haotic, jucatorii intampinand mari probleme la constructie. 

Min. 74 Schimbare la Rapid. Iese Herea şi intra Emil Dica. 

Min 72 Partida este reluata dupa cinci minute.  

Au loc discutii intre arbitru si observatorii partidei. 

Min. 71 Arbitrul Augustus Constantin a oprit meciul. Jucatorii ambelor echipei sunte nemultumiti de decizia arbitrului. 

Min. 70 Fundasul rapidist Mardare primeste cartonas galben. 

Min. 68 Rapidul se afla in continuare la carma jocului, chiar daca nu a mai reusit sa-si creeze ocazii ca la inceputul reprizei.

Min. 58 Jocul are un ritm foarte bun in ciuda conditiilor meteorologice. 

Min. 57 Grigorie a irosit o ocazie buna de a deschide scorul pentru Rapid. Gasit bine cu o pasa in careu, mijlocasul giulestean a patruns si a sutat din lateral drepata putin pe langa poarta. 

Min. 56 Ocazie uriasa pentru Rapid! Djalovici a sutat din 14 metri, dar un fundas clujean s-a aruncat la sacrificiu si a deviat mingea la cativa centimetri peste transversala portii lui Nuno Claro. 

Min. 54. Jocul este reluat cu o minge portocalie. Terenul este acoperit in totalitate de un strat de zapada. 

Min. 51 Arbitrul Augustus Constantin a oprit partida si a cerut organizatorilor sa aduca o minge colorata din cauza ninsorii abundente.

Min. 49 Ocazie importanta pentru CFR! Mara a patruns in careu de pe flancul drept, i-a pasat lui Perreira care a reluat defectuos mingea dintr-o pozitie buna.   

Min. 46 Incepe repriza secunda cu o intarziere de cateva minute. Lapovita din prima repriza s-a transformat in ninsoare in toata regula, iar organizatorii au curatat zonele de teren unde tusele fusesera acoperite de statul de zapada. 

Min. 45+2 Se incheie prima parte a jocului. CFR Cluj - Rapid 0-0

Min. 45 Rapidistii au cerut penalty la un duel intre portarul Nuno Claro şi mijlocasul giulestean Grigorie. Arbitrul Augustus Constantin a lasat jocul sa continuie. 

Min. 44 Pereira a executat o lovitura libera de la 25 de metri, dar mingea trimisa frumos a fost retinuta fara probleme de rapidistul Andrade.

Min. 36 Golgheter-ul lui CFR, Yssouf Kone, a sutat puternic de la limita careului, dar Andrade a avut o interventie foarte buna si a evitat golul reusind sa respinga mingea in corner. 

Min. 32 Fundaşul rapidist J.P. Andrade a avut o interventie foarte buna, blocandu-l pe Kone la 12 metri de poarta. 

Min. 27 Alvaro Pereira executa puternic o lovitura libera de la 21 de metri, dar fara sa puna in pericol poarta rapidista.  

Min. 22 Nou intratul Flores loveste mingea cu capul din careu, dar mingea trece mult pe langa bara portii aparate de portarul rapidist Andrade. 

Min. 21 Schimbare CFR Cluj. Iese Cadu, accidentat, şi intră Flores. Banderola de capitan a fost preluata de Panin.

Min. 17 Capitanul echipei CFR, Ricardo Cadu, s-a accidentat dupa o saritura la cap si va parasi terenul. 

Min. 16 Dupa un inceput de meci promitator, fazele de poarta au disparut. Jocul este fragmentat, iar jucătorii celor doua echipe nu mai reusesc actiuni inchegate de atac. 

Min. 8 Mijlocasul CFR-ului Alvaro Pereira a sutat de la 17 metri, iar portarul rapidist Andrade a respins mingea peste poarta. 

Min. 5 Cele doua echipe sunt preocupate mai mult sa se blocheze reciproc decat sa construiasca actiuni consistente de atac.

Min. 2 Ocazie pentru Rapid. Djalovici a sutat bine din 18 metri, dar portarul Nuno Claro a reusit sa respinga mingea. 

A inceput partida! 

CFR CLUJ: Nuno Claro - Viera, Cadu, Sousa, Panin - Culio, Dani, Peralta, Pereira - Mara, I. Kone.

Antrenor: Ales Jindra

RAPID: Andrade - Perjă, J.P. Andrade, Mardare, Bozovici - Grigorie, C. Lazăr, Spadacio, Herea - Djalovici, Pitbull.

Antrenor: Marian Rada

Duel intre feroviari. CFR Cluj - Rapid, un derby mai interesant ca niciodata. In tur a invins Rapidul cu 1-0. Partida incepe la 20.45.

"Antrenorul" CFR Cluj, Dusan Uhrin Jr., s-a hotărât să-l ţină pe bancă pe Culio, optând pentru Deac în locul său. Uhrin va trebui să înfrunte formaţia giuleşteană şi fără Dubarbier, suspendat.
Rapidiştii vor încerca să obţină toate punctele în deplasarea de la Cluj, chiar dacă din defensivă lipseşte Marius Constantin, pedepsit după ce a fost eliminat în Giuleşti pentru înjuriile aduse arbitrului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite