De unde a venit racheta care a explodat lângă Bonfim la CFR - "Poli" (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De unde a venit racheta care a explodat lângă Bonfim la CFR - "Poli" (VIDEO)
De unde a venit racheta care a explodat lângă Bonfim la CFR - "Poli" (VIDEO)

Un filmuleţ postat pe internet arată că dispozitivul pirotehnic care a stârnit atâta vâlvă la partida CFR Cluj - "Poli" Timişoara a pornit din galeria ardelenilor.

Citeşte şi:

Şeful jandarmilor care-i păzea pe bănăţeni la Cluj le dă dreptate fanilor

Iancu îl vrea la puşcărie pe cel care a aruncat petarda explodată lângă Bonfim

Fanii bănăţeni neagă acuzaţiile oficialilor clujeni

Conducerea clujeană neagă că racheta a fost aruncată de fanii CFR-ului

Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a acuzat cu fiecare ocazie suporterii timişoreni pentru incidentul respectiv, argumentul său fiind că oaspeţii au fost singurii care au intrat în stadion cu dispozitive pirotehnice.

În imaginile pe care le puteţi urmări mai jos, se poate vedea cum racheta porneşte din spatele porţii, din sectorul rezervat galeriei gazdelor, iar apoi explodează pe teren, lângă Bonfim. După acel moment, fanii timişoreni au început şi ei să arunce cu torţele pe care tocmai le aprinseseră.

Fanii timişoreni reacţionează

Suporterii timişoreni cer sancţionarea clubului ardelean şi a persoanei responsabile după apariţia dovezii clare în privinţa evenimentelor din debutul partidei dintre CFR şi TImişoara. "Sa le fie ruşine tuturor celor care au acuzat suporterii polişti de aşa un gest, în special domnului Mureşan, care de luni ştia că făptaşul este un clujean şi a tăinuit acest lucru. Suporterii polişti nu sunt terorişti. Toata pirotehnia folosita de noi de-a lungul timpului a fost folosita cu scopul de a crea spectacol, fără de care fotbalul ar fi fad. Aşteptam ca acest club sa fie aspru sancţionat pentru faptul că s-a atentat la viaţa unui jucător de-al nostru", a spus Mircea Munteanu, unul dintre liderii tribunei bănăţene.

Clubul bănăţean are imaginile

Directorul executiv al Timişoarei, Gheorghe Chivorchian, aşteaptă decizia Comisiei de Diciplină din cadrul Federaţiei în urma apariţiei noilor dovezi. "Avem şi noi acel filmuleţ, probabil va fi văzut şi la Comisia de Disciplină, la următoarea şedinţă. Nu pot să spun ce decizie se va lua, ce sanţiuni se vor dicta, nu fac eu parte din Comisie", a spus Chivorchian.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite