Antrenorul Conceiçao la CFR Cluj: bate ori pleacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenorul Conceiçao la CFR Cluj: bate ori pleacă
Antrenorul Conceiçao la CFR Cluj: bate ori pleacă

Patronul clujenilor nu va mai avea răbdare cu antrenorul portughez în cazul în care echipa nu se califică în primăvara europeană. Conceiçao are de îndeplinit două obiective pentru a supravieţui la Cluj: să treacă de grupele Ligii Europei şi să termine turul la maximum două puncte de primul loc.

Atmosferă extrem de încordată în Gruia înainte de meciul de diseară! Clujenii sunt pe locul trei în grupă, având doar trei puncte, cu unul mai puţin decât cehii de la Sparta „Dacă nu vom câştiga, şansele noastre de calificare vor scădea considerabil”, spune preşedintele Iuliu Mureşan.

Sub presiunea rezultatului, vestiarul clujenilor stă pe un butoi cu pulbere. Şefii sunt nemulţumiţi de evoluţia unora dintre jucători, cărorta chiar li s-a spus că următoarele partide vor fi hotărâtoare în privinţa rămânerii lor la echipă.

Nici antrenorul Tony Conceiçao nu a scăpat de furia conducătorilor. În urmă cu două zile, portughezul a avut o întâlnire cu patronul Arpad Paszkany şi cu preşedintele Iuliu Mureşan, în care fotbaliştii au fost “tocaţi” mărunt, dar nici tehnicianul n-a fost ocolit de criticile omului care dă banii la formaţia din Gruia. 

Mureşan: „trebuie să facem ordine cumva“

“În acest moment, nu se pune problema demiterii lui Conceiçao, o decizie vom lua la finalul turului. Nu ştiu ce vom face, dar dacă nu vom ajunge în primăvara europerană şi nu vom termina turul pe locul întâi sau la diferenţă de un punct, două, faţă de lider, normal că vom lua măsuri! Ce să facem? Nu trebuie să punem lucrurile în ordine cumva? La fel am procedat şi cu Trombetta. Atunci, toţi ne-au criticat că de ce l-am dat afară pe Andone, dar, ulterior, s-a văzut ce rezultate a avut Trombetta. Cu Duşan Uhrin jr a fost aceeaşi situaţie până la un punct. Pe noi nu ne interesează ce zice lumea, ci doar să meargă treaba la echipă. Am investit mulţi bani şi vrem să vedem rezultatele”, a dezvăluit Iuliu Mureşan pentru “Adevărul”.

Cheia meciului

Cehii sunt obosiţi! Deşi neînvinsă în campionat după 13 etape, Sparta a remizat opt partide, semn că meciurile europene pun probleme serioase tinerilor jucători ai lui Jozef Chovanek. Aceştia ar putea claca într-un meci cu miză cum este cel de la Cluj.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite