Byron Moreno riscă 10 ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul arbitru ecuadorian Byron Moreno riscă o pedeapsă cu închisoarea de 10 ani, după ce a fost arestat, luni, pe aeroportul J.F. Kennedy din New York, deoarece avea asupra sa şase kilograme de heroină, informează Datasport.

Moreno a fost reţinut fără drept a părăsi arestul pe cauţiune. Judecătorul antidrog ecuadorian Jorge Solorzano a declarat că pentru o astfel de faptă, în SUA vinovatul primeşte minimum 10 ani de închisoare. În schimb, conform Ambasadei Ecuadorului la Washington, în cazuri similare pedeapsa este de 10 ani.

Byron Moreno, în vârstă de 41 de ani, care în acest moment era consultant pentru un post de radio local, a fost numit de presa italiană "Bovina nedumerită" după ce "squadra azzurra" a fost eliminată în optimile Cupei Mondiale din 2002. Italienii l-au acuzat pe Moreno că la meciul cu reprezentativa Coreei de Sud nu a validat un gol marcat de Damiano Tommasi, că l-a eliminat eronat pe Francesco Totti şi a favorizat formaţia asiatică.

Conform Mediafax, în septembrie 2002, Byron Moreno a fost suspendat 20 de etape după un meci de campionat între echipele Liga de Quito şi Barcelona Guayaquil. În loc de şase minute de prelungire, el a acordat 12 minute, ajutând astfel echipa gazdă să înscrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite