Bun venit în Africa de Sud!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No Zakumi (ZA – codul Africii de Sud şi KUMI – “zece”) este mascota turneului final
No Zakumi (ZA – codul Africii de Sud şi KUMI – “zece”) este mascota turneului final

Cele 32 de echipe calificate la Cupa Mondială şi-au aflat rivalele din grupe. Africa de Sud şi Mexic se vor întâlni în meciul de deschidere al Mondialului, programat pe Soccer City din Johannesburg, la 11 iunie 2010.

Emoţiile zilei de ieri au început cu câteva ore înainte de tragerea la sorţi, două false ameninţări cu bombă tulburând liniştea jurnaliştilor aflaţi în Centrul de Presă din Cape Town.

„Este o poveste de dragoste!", a spus şeful FIFA, Joseph Blatter, în deschiderea festivităţii, despre prima Cupă Mondială organizată pe Continentul Negru.

Apoi, cei 32 de actori principali şi-au cunoscut rolurile pe care le vor juca la vară, "distribuite" de simpatica Charlize Theron. Care nu le-a purtat deloc noroc conaţionalilor ei, aşa cum a făcut-o cu Anglia, Italia sau Spania.

"Grupa morţii"? În primul rând cea a Braziliei, cu Portugalia şi "elefanţii" ivorieni. Pentru anul viitor, una dintre surprizele pregătite de organizatori este parteneriatul cu Sony, 25 de meciuri urmând să fie difuzate în format 3D.

Astfel, acţiunea va fi reliefată în profunzime totală, reală, plină de emoţie, ca şi când telespectatorii ar fi ei înşişi pe teren.

No title
No title
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite