Buffon: "Imi place mult cum arată Juventus!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gianluigi Buffon priveşte cu optimism viitorul lui Juventus
Gianluigi Buffon priveşte cu optimism viitorul lui Juventus

Celebrul portar al echipei Juventus Torino şi-a felicitat colegii pentru evoluţiile din ultimile meciuri. Portarul naţionalei nu a mai evoluat din vară când a suferit o intervenţie chirurgicală.

"Această echipă a lui Juventus îmi place, practică un joc atractiv, şi are capacitatea de a-şi îmbunătăţi evoluţiile", a spus portarul care l-a lăudat şi pe unul dintre înlocuitorii săi între buturile lui Juve, Marco Storari. "Se decurcă foarte bine şi mă bucur pentru el. Ar putea fi o soluţie pentru echipa naţională, dar concurenţa este acerbă, pentru că sunt şi alţi portari de valoare precum Abbiati sau De Sanctis".

Buffon a fost tentat să părăsească Juventus în vară după 9 ani, dar în cele din urmă a semnat prelungirea contranctului până în anul 2013. După Campionatul Mondial, Buffon a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi şi urmează să revină pe teren fie la finalul acestei luni, fie la începutul anului viitor.

Juventus ocupă locul 3 în Serie A, iar duminică întâlneşte Lazio Roma meci la finalul căruia ar putea să urce pe a doua poziţie a clasamentului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite