FOTBAL: Sorin Botiş, de la Honved Budapesta, se iubeşte cu o unguroaică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Sorin Botiş, de la Honved Budapesta, se iubeşte cu o unguroaică
FOTBAL: Sorin Botiş, de la Honved Budapesta, se iubeşte cu o unguroaică

Sorin Botiş, de la Honved Budapesta, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără din Zalaegerszeg

Sorin Botiş (31 de ani) evoluează de aproape şapte ani în Ungaria. A jucat trei sezoane la Ferencvaros Budapesta şi tot atâtea la Zalaegerszeg, iar în această vară s-a transferat la Honved Budapesta.
Primii cinci ani în Ungaria au fost cei mai grei pentru românul născut la Arad. “Nu am avut niciodată probleme cu maghiarii, din contră, m-au respectat mereu. M-a omorât însă singurătatea şi faptul că mi-a fost foarte greu să comunic cu cei cu care intram în contact. Nici până azi nu am reuşit să învăţ limba maghiară”, a spus fostul fundaş de la UTA.
În ultimii doi ani, lucrurile s-au schimbat pentru Sorin. Chiar în ziua în care a împlinit 29 de ani, românul s-a îndrăgostit de Reni, o tânără din Zalaegerszeg, care i-a făcut mult mai uşoară viaţa printre vecinii noştri de la Nord-Vest. Cei doi sunt împreună şi azi, iar el recunoaşte că şi-ar dori ca ea să se mute cu el la Arad, pe viitor. “Ne înţelegem foarte bine, dar avem o mare problem atunci când vorbim de viitorul nostrum. Eu nu vreau să mă stabilesc în Ungaria, iar ea nu vrea să vină în România. Nu ştiu ce vom face”, a precizat Sorin Botiş.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite