Bucureşti, start spre finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oficialii FRF şi membrii  Generaţiei de Aur au  prezentat biletul finalei
Oficialii FRF şi membrii Generaţiei de Aur au prezentat biletul finalei

UEFA şi FRF au lansat logoul şi biletele ultimului act al Ligii Europa, care se va juca în Capitală, la data de 9 mai 2012.

Dacă echipele pe care le avem noi în cupele europene se chinuiesc să strângă puncte şi să facă faţă cluburilor din elită, „Arena Naţională" ne ajută să ne calificăm, ca imagine, în tagma celor puternici.

Bucureştiul a primit onoarea de a găzdui finala Ligii Europa din acest sezon, de la data de 9 mai 2012. Ieri, în sala VIP a celui mai modern stadion din Capitală, oficialii FRF şi UEFA au lansat logoul finalei şi biletele ultimului act al competiţiei. Acordarea acestei onoare de către UEFA a depins de ridicarea arenei de 55.000 de locuri, care a costat 250 de milioane de euro.

În prezenţa unor jucători din Generaţia de Aur, cum ar fi Hagi, Gică Popescu, Dorinel Munteanu, Bogdan Stelea şi a ambasadorului finalei, Miodrag Belodedici, logoul s-a prezentat în faţa asistenţei, cu elemente specific româneşti. Pe biletul finalei a fost imprimată o imagine nocturnă a Capitalei, cu o lumină care duce la „Arena Naţională", cu trofeul competiţiei şi cu ora partidei (21.45).

20.000 de bilete pentru români

„A găzdui finala unei competiţii precum Liga Europa e o mare responsabilitate. Muncim pentru a avea garanţia unui eveniment de neuitat", a spus Mircea Sandu. După lansarea în sine, foştii tricolori au păşit pe gazon, unde le-au oferit copiilor autografe pe mingi. Pentru ultimul act, românilor le-au fost alocate 20.000 de bilete. Restul de 30.000 de tichete, UEFA le va pune în vânzare în apropierea desfăşurării finalei, în funcţie de echipele care se vor înfrunta. Românii au la dispoziţie trei săptămâni pentru achiziţionarea biletelor, în perioada 28 noiembrie - 18 decembrie. Fiecare român va putea cumpăra maximum patru bilete la fiecare categorie.

"Biletele se vor epuiza repede, fiindcă ne vom reîntâlni cu un asemenea eveniment peste 15 ani."
Mircea Sandu
preşedinte FRF

Biletele finalei Ligii Europa

Categoria    Preţ

    I    500 lei
    II    250 lei
    III    150 lei
    IV    100 lei

*biletele vor putea fi achiziţionate exclusiv online, de pe site-ul www.frf.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite