FOTBAL: Marian Iancu: "Am fost mai buni ca Steaua Bucureşti"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Marian Iancu: "Am fost mai buni ca Steaua Bucureşti"
FOTBAL: Marian Iancu: "Am fost mai buni ca Steaua Bucureşti"

Patronul lui Poli Timişoara a declarat după meciul pierdut cu Steaua Bucuresti (0-1) că bănătenii ar fi meritat să caştige

"Diferenţa a făcut-o gafa lui Pantilimon. Steaua nu s-a apropiat de poartă! Am fost peste ei în joc şi ne-au bătut din cauza unei greşeli. Sînt supărat pe Bourceanu, nu pe Pantilimon. Acesta este fotbalul, mergem înainte. Steaua a jucat ca şi pînă acum. Am avut penalty clar în ultimele minute!", a spus Marian Iancu la Fanatik Show, la Digi Sport

Alte reactii:

"Steaua este o echipă cu care nu acceptăm să pierdem. Îmi pare rău că a trebuit să pierdem tocmai în faţa lor şi pe teren propriu. La cum a decurs jocul, meritam un egal. Am fost fricoşi astăzi, s-a văzut o stare de teamă în echipă. Nu cred că se pune problema să fi avut ghinion. Sînt supărat pe Bourceanu, e un gest pe care nu pot să îl accept. Pentru ce a luat el cartonaş roşu? Au fost momente în care Pantilimon ne-a salvat în multe momente, nu putem să fim supăraţi pe el. Şi noi am greşind, lăsînd faza să ajungă atît de aproape de el" (Ioan Ovidiu Sabău, antrenor Poli)

"Ne-au făcut în toate felurile! Răciţi! Că sîntem vai de mama noastră! Dar am demonstrat că sîntem Steaua! E greu să o ţinem într-un ritm foarte bun. Şi eu am început bine, am avut o cădere şi încep să îmi revin. O să ne fie greu la Istanbul. În Europa League scîrţîim, de aceea ne bazăm foarte mult pe campionat" (Romeo Surdu, eroul Stelei)

"Timişoara a jucat mai direct, dar a ieşit bine pentru noi. Acum ne gîndim la meciul cu Fenerbahce. N-am ce să reproşez arbitrilor, nu au fost greşeli flagrante. Au fost meciuri mai bune ca acesta. Am făcut cîteva greşeli, dar am ţinut jocul foarte sus. Am avut două vîrfuri foarte rapide, Dayro şi Surdu, care au realizat faţa golului. Orice punct e foarte bun, mai ales cînd e luat pe terenul Timişoarei, ar fi fost bun şi un egal. Am văzut că sîntem consideraţi outsideri, e bine şi aşa" (Mihai Stoichita, antrenor Steaua)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite