Bătaie cu pumni şi fumigene la Poli Iaşi – Steaua Bucureşti (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătaie cu pumni şi fumigene la Poli Iaşi – Steaua Bucureşti (FOTO)
Bătaie cu pumni şi fumigene la Poli Iaşi – Steaua Bucureşti (FOTO)

Partida de fotbal din dealul Copoului a fost precedată, duminică seară, de ciocniri între susţinătorii celor două echipe.

Suporterii ieşeni s-au întâlnit cu cei stelişti în zona fostului magazin Super Copou. „Erau aproape 30 de stelişti, mai toţi sub influenţa băuturilor alcoolice. Când ne-au văzut, au început să profereze înjurături la adresa moldovenilor, moment în care băieţii au ripostat. Facţiunile au alergat unele după altele şi au avut loc câteva încăierări”, a declarat Marius Şrainer, preşedintele Ligii Suporterilor Politehnicii.

Nici fetele nu au fost cruţate

Conform liderilor din galeria Politehnicii, suporterii stelişti au continuat să fie agresivi pe drumul către stadion. „De la Super Copou până în staţia de autobuz de lângă stadion a mai existat măcar o ciocnire violentă. Steliştii au intrat din plin într-un grup format din membrii galeriei, lovind în stânga şi dreapta. Nu au ţinut cont că era şi o fată cu fularul Politehnicii şi au plesnit-o de au trântit-o la pământ”, a indicat Bogdan, lider de galerie.

Ajunşi lângă stadion, steliştii s-au mai băgat într-o bătaie. „Pe drumul lor către sectorul rezervat oaspeţilor de la Peluza B, steliştii s-au intersectat cu nişte băieţi din galeria lui Poli şi s-a lăsat cu încăierare. Mulţi stelişti miroseau puternc a alcool”, a precizat Bogdan.

Tenis cu fumigene

Incidentele au continuat şi între suporterii care au intrat pe stadion. În minutul 10 al meciului, steliştii s-au oprit din scandările împotriva lui Gigi Becali pentru a aprinde câteva torţe, pe care le-au aruncat în direcţia ieşenilor de la Peluza Sud, situată chiar lângă sectorul rezervat oaspeţilor.

image


 
Ieşenii nu au stat cu mâinile în sân şi au trimis o parte a fumigenelor înapoi între stelişti. (Foto: Florin Chirica)

image



Mâniaţi, mai mulţi susţinători ai echipei din Ghencea au încercat să doboare gardurile, însă fără succes. Conflictul dintre cele două facţiuni s-a stins în scurt timp, steliştii preferând să îl înjure mai departe pe Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite