FOTBAL: Brazilienii i-au adus un ultim omagiu lui Michael Jackson (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii brazilieni de fotbal Diego Tardelli, component al echipei Atletico MG, şi Victor Diego Simoes, de la Botafago, au ţinut să-i aducă un ultim omagiu lui Michael Jackson, sărbătorind marcarea golurilor pentru echipele lor prin celebrul pas Moonwalk.

Mai mult, Tardelli a fost acompaniat, după marcarea golului, şi de colegi din echipa sa, aceştia dansând alături de echipierul celor de la Atletico. Diego Tardelli a fost pe lista de transfer a clubului Rapid Bucureşti, sezonul btrecut, însă brazilianul nu a mai venit la Bucureşti din cauza unei accidentări. Suma vehiculată pentru transfer a fost de un milion de euro.

Jucătorul a declarat, după meci, că a crescut pe muzica regelui muzicii pop şi că a dorit să-i aducă acestuia un ultim omagiu. „M-am gândit încă de la începutul meciului să fac acest lucru, dacă voi înscrie. Când am avut oportunitatea nu am ezitat şi mă bucur că şi colegii mei au simţit la fel ca mine”, a declarat Diego Tardelli după meciul cu Barueri, din campionatul brazilian.

Tardelli a marcat pentu Atletico, după care a sărbătorit prin pasul Moonwalk reuşita sa. Omagiul pentru Michael Jackson l-a adus abia după ce atacantul a înscris cel de-al doilea gol al formaţiei sale, egalând situaţia pe tabela de marcaj la scorul de 2-2, după ce Barueri a avut 2-0.

Rezultatul final al întâlnirii a fost de 4-2 pentru Barueri, însă gestul lui Tardelli a surprins plăcut.


Victor Diego Simoes a punctat, după care a adus un ultim omagiu lui Michael Jackson prin acelaşi pas, Moonwalk. Simoes a egalat la 1-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite