FOTBAL: Frank Lampard: „Şi Brazilia l-ar vrea pe Rooney în echipă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Frank Lampard: „Şi Brazilia l-ar vrea pe Rooney în echipă”
FOTBAL: Frank Lampard: „Şi Brazilia l-ar vrea pe Rooney în echipă”

Laudele la adresa atacantului de la Manchester United nu se mai opresc. După ce săptămâna trecută Cristiano Ronaldo declara că englezul ar face senzaţie la Real Madrid, acum a venit rândul conaţionalului său de la rivala Chelsea să îl ridice în slăvi pe Rooney.

Înaintea amicalului pe care englezii îl vor disputa sâmbătă în Qatar în compania Braziliei, Frank Lampard îşi motivează colegii de la lot, declarând că Anglia se poate compara la ora actuală cu orice echipă de top.

„Ar trebui să avem încredere în noi, pentru că din punct de vedere al talentului ne putem lupta cu oricine, inclusiv cu Brazilia. Avem jucători de top, printre cei mai buni din lume. Vorbim aici de Wayne Rooney, Steven Gerrard, John Terry sau Rio Ferdinand. Sunt jucători care se pot compara cu cei mai buni din lume şi sunt convins că şi Brazilia şi-ar dori astfel de fotbalişti”, a spus acesta.

Întrebat pe cine ar vedea în lotul Braziliei, Lampard a răspuns că atacantul lui Manchester este cel mai complet fotbalist englez la ora actuală.

„Este cel mai talentat din echipa noastră şi cel mai bun jucător alături de care am evoluat în naţionala Angliei. Poate crea şi marca goluri din nimic”, a concluzionat acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite