Bratu: „Băgaţi-vă minţile-n cap!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiecare dintre şefii roş-albilor a taxat viaţa extrasportivă a jucătorilor extrem de colorată din ultimul an. Ieri, a venit rândul chiar unuia dintre „câinii” de pe teren să-i „muşte” pe petrecăreţii de la Dinamo.

Florin Bratu, absent întreg returul trecut din cauza unei accidentări în meciul cu CFR Cluj, a privit de pe margine scandalurile şi eşecurile pe linie ale echipei antrenate acum de Bonetti. A rămas dezgustat de ce a văzut şi a răbufnit: „M-am săturat de zicala «Asta e, vedem ce facem de-acum încolo!». Fac un apel către jucătorii tineri: băgaţi-vă minţile-n cap! Aşa nu se mai poate”. 

Citiţi şi:

Florin Bratu speră să joace în prima etapă

„Rapid nu înseamnă nimic pentru mine“

Va discuta cu vinovaţii

Bratu merge mai departe şi le cere coechipierilor care nu se concentrează pe activitatea de la Dinamo să renunţe. „Cine nu mai poate continua, să ridice mâna! Este frustrant. Cei care au călcat pe-alături sezonul trecut, să aibă cap să conştientizeze ce-au făcut!”, a decretat atacantul de 29 de ani. 

„Bratone” spune că nu ar fi avut cum să schimbe mentalitatea petrecăreţilor: „Eu nu dorm cu ei în pat. Este strigător la cer cum Dinamo a pierdut campionatul anul trecut”. Unul dintre liderii vestiarului din „Ştefan cel Mare” plănuieşte o serie de şedinţe cu vinovaţii lotului.

„Voi avea o discuţie cu ei, aşa nu se mai poate. Cu o aşa lipsă de dorinţă nu se mai poate”, a anunţat Bratu, care trage din greu în cantonamentul din Franţa pentru a reveni la forma de altădată. „Sunt bine, genunchiul e OK şi am răbdare. Obiectivul meu nu e să joc din prima etapă, ci să devin apt sută la sută pentru a nu mai avea probleme ”, a încheiat Bratu. 

S-au spovedit la un preot spurcat

Conducerea lui Dinamo a dat vina pentru ratarea titlului pe preotul de la Mănăstirea Căldăruşani la care se spovedeau, cel care a fost filmat în timpul unei partide de amor cu un bărbat. „Câinii“ mergeau la acel preot de pe vremea când erau antrenaţi de Dinu, dar ultimul care i-a dus a fost Rednic, în martie. „Sigur asta ne-a atras ghinionul“, s-a plâns Vasile Turcu, unul dintre acţionari.  „Borcea a stat în genunchi în faţa preotului ăla“, a comentat ironic Gigi Becali.

N’Doye merge la echipa a doua

Senegalezul lui Dinamo nu va scăpa atât de uşor după ce a refuzat să se întoarcă la timp în România. Ousmane N’Doye i-a anunţat pe roş-albi că revine în ţară luni, adică după două săptămâni de “pribegie”.

Dincolo de sancţiunea pecuniară, care se anunţă foarte usturătoare, africanul de 31 de ani va fi trimis la echipa a doua. Dinamo va sta în cantonamentul din Franţa până pe 20 iulie, iar Bonetti va decide dacă îl va chema sau nu pe N’Doye în stagiul de pregătire.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite