Braşovul merge mai departe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a eliminat Farul Constanţa (1-0) şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după un meci pe care l-a dominat. Braşovenii au câştigat cu 1-0 prin golul marcat de experimentatul Robert Ilyeş în faţa unei asistenţe de 200 de spectatori.

Cel mai tare meci de ieri, din 16-imile Cupei României, care a adus faţă în faţă două echipe de Liga I, a fost urmărit pe stadionul Farul din Constanţa de doar 200 de spectatori, asistenţă greu de întâlnit şi la Liga II.

FC Braşov a învins cu 1-0 prin reuşita experimentatului mijlocaş Robert Ilyeş din minutul 80. Tot fostul rapidist mai avusese şi cea mai mare ocazie a meciului în minutul 73, când a trimis mingea în bară.  Fundaşul lui FC Braşov Bogdan Nicolae a suferit o accidentare rar întâlnită. Fotbalistul a alunecat şi a căzut pe scările de acces pe teren, în timp ce revenea de la vestiare după pauză şi nu a mai putut continua partida.

Surpriza la Piteşti

FC Argeş a părăsit Cupa României după ce a fost învinsă de „sora” mai mică Internaţional Curtea de Argeş. Formaţia din Liga II a câştigat cu 2-1 meciul disputat pe stadionul „Tinererului” din Piteşti, la capătul unui meci urmărit de doar 1.300 de spectatori. 

Farul 0

Curcă - Băcilă, Barbu (Păcuraru 17), Rastovac, G. Mendy - Ben Teekloh (Gerlem 81), Pătraşcu - Fatai (Gosic 81), Matei, Voiculeţ - Alibec. Antrenor: Ion Marin.

FC Braşov 1

Stelea – Dedu (Buga 81), N.Constantin, Paulo Adriano, Voicu, Senin, Ezequias, Ilyeş, Bogdan Niculae (Oros 46), Cristescu, Bălţoi (Zaharia 63). Antrenor: Răzvan Lucescu

A marcat: Ilyeş 80
Stadionul Farul: 200
Arbitru: Augustus Constantin

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite