Braşovul vrea să intre cu Napoli în Liga Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşovul vrea să intre  cu Napoli în Liga Europa
Braşovul vrea să intre cu Napoli în Liga Europa

Italianul va semna marţi pentru FC Braşov şi refuză să comenteze afirmaţiile jignitoare făcute de Florin Walter la adresa sa. Antrenorul a părăsit ieri România cu direcţia Cagliari, pentru a-şi anunţa familia că urmează încă un episod în Liga I.

Nicolo Napoli a recunoscut într-un interviu publicat în exclusivitate de „Adevărul“, ieri, că nu a semnat cu Universitatea Cluj, urmând să se decidă duminică.

După discuţii cu Florin Walter şi cu Dinu Gheorghe, italianul şi secundul său de la Craiova, Jerry Gane, au hotărât să aleagă Braşovul. Pentru alegerea făcută, Napoli s-a ales cu jigniri din partea noului finanţator al Universităţii Cluj, Florin Walter: „Napoli nu are onoare, este un nesimţit de Sicilia şi un măgar“.

„Dinu Gheorghe m-a convins“

Fostul tehnician al Craiovei, Nicolo Napoli, se afla ieri după-amiază pe aeroportul din Roma, aşteptând avionul spre Cagliari, dar nu a vrut să-i răspundă acţionarului de la Cluj.

„Nu mă interesează ce a spus Walter. Numai în România cunoşti un om azi, iar după câteva ore te jigneşte cum îi vine la gură. Am spus tuturor că am negociat cu multe echipe şi am ales în cele din urmă o variantă. Credeţi-mă că nu am semnat cu nimeni, nici măcar cu FC Braşov. M‑am hotărât să merg la Braşov, după negocierile cu domnul Dinu Gheorghe, iar marţi voi reveni în România pentru a pune la punct ultimele detalii. Mi s-a trasat ca obiectiv calificarea în cupele europene”, a explicat Napoli.

Tehnicianul din Peninsulă a antrenat pe Universitatea Craiova 58 de meciuri în Liga I, înregistrând 23 de victorii, 19 egaluri şi 16 înfrângeri.

image

Nu era o problemă să antrenez în Liga a II-a, dar oferta celor de la Braşov a fost convingătoare.

image


Nicolo Napoli
antrenor FC Braşov

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite