Braşovenii au fost readuşi cu picioarele pe pământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşovenii au fost readuşi cu picioarele pe pământ
Braşovenii au fost readuşi cu picioarele pe pământ

Goluri şi spectacol în Ardeal. La Cluj a venit Braşovul, echipa care nu cunoscuse gustul înfrângerii în campionat. CFR a arătat aceeaşi poftă de fotbal din meciul cu Copenhaga, din Liga Europei, marcând de trei ori, chiar şi în propria poartă! Citeşte şi Dorel Zaharia: „Meritam să luăm un punct la Cluj“

„Stegarii“ au început tare partida. Sperau să continue drumul ascendent din acest început de sezon. Voicu a dat tonul ratărilor pentru Braşov, mijlocaşul trimiţând peste poartă din interiorul careului în debutul partidei. Şutul lui Ilyes, urmat de o nouă ratare, a lui Hadnagy, a trezit la viaţă o echipă încă adormită a gazdelor.

Aproape imediat, Dubarbier a deschis scorul, învingându-l pe Coman. Braşovenii au revenit repede în joc, la doar cinci minute, profitând de ghinionul lui Alcantara, care şi-a băgat sigur mingea în poartă. Clujenii au forţat, iar câteva secunde mai târziu Cadu a punctat pentru 2-1, în urma unei centrări a „maratonistului” Deac.

Ardelenii au avut câteva zvâcniri pe final, prin Culio şi Didi, dar Coman a fost la datorie. După un final nebun, pe contre, punctele au rămas la Cluj, şi Braşovul lui Viorel Moldovan a suferit prima înfrîngere din acest sezon.

2-1

CFR Cluj: N. Claro - Tony, Cadu, Alcantara, Panin - Deac (70 Didi), Mureşan, Culio, Dubarbier (60 Mara) - Nei, Traore (62 Dani). Antrenor: Toni Conceiçao.

FC Braşov: Coman - Rui Duarte, Abrudan, Diogo, Ezequias- Voicu (78 Cristescu), Ilyes, Grigore, Munteanu - Hadnagy (66 Sburlea), Zaharia (78 Piţurcă).

Antrenor: Viorel Moldovan.

Goluri: Dubarbier  23, Cadu 29 / Alcantara 28 autogol

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu“

Spectatori: 8.500

Arbitru: Augustus Constantin

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite