FOTBAL: Stoichiţă: "Putem fi lideri după meciul cu Braşov"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Stoichiţă: "Putem fi lideri după meciul cu Braşov"
FOTBAL: Stoichiţă: "Putem fi lideri după meciul cu Braşov"

Antrenorul echipei Steaua, Mihai Stoichiţă, a declarat că jocul formaţiei din Ghencea este în creştere, iar dacă elevii săi vor trata partida cu FC Braşov cu foarte multă seriozitate vor reuşi să se impună.

"Meciul cu FC Braşov va fi greu, pentru că vom întâlni o echipă bună. Nu putem amâna acest joc nici pentru altădată, nici pentru campionatul viitor, deci trebuie să jucăm. Când vrei să fii sus în clasament trebuie să evoluezi la cel mai înalt nivel. Dacă vom fi maturi, concentraţi şi extrem de abili, vom reuşi să trecem şi de hopul acesta", a spus Stoichiţă, care a adăugat că jucătorii nu ar trebui să fie timoraţi de miza acestei partide: " Există posibilitatea să fim lideri la finalul acestui meci, dar nu cred că îi va afecta pe jucătorii care nu au fost niciodată pe primul loc".

Tehnicianul roş-albaştrilot a mai spus că nu ştie încă ce posturi trebuie întărite la Steaua, dar susţine că şi-ar dori un mijlocaş care să aibă calităţile pe care le avea actualul manager din Ghencea, Basarab Panduru: "Nu vreau să fac greşeli în ceea ce priveşte posturile unde ne-ar mai trebui jucători, pentru că nu îmi place să fac erori. Cu siguranţă însă, la mijloc, aş vrea un om ca Panduru. Pandi era un super-mijlocaş la vremea lui, avea agresivitate, dribling, execuţii, viteză. Nu degeaba a fost pe la Benfica şi FC Porto. Ar trebui luat ca exemplu de toţi mijlocaşii Stelei".

Antrenorul steliştilor a precizat că nu este încă decis nici asupra unei formule clare de joc şi, tocmai de aceea, mai face schimbări în primul 11 de la meci la meci: "În meciul de cupă am folosit formula cu Andrei Ionescu şi Bicfalvi la centru, pentru că acolo mai e de lucrat. Ne trebuie un mijloc creativ, laborios, echilibrat, care să aibă consistenţă. De aceea, încă experimentez. Sunt foarte mulţumit de cei doi".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite