Bozovici vrea salariu de 180.000 de euro pe an de la Copos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Vladimir Bozovici (foto dreapta) s-a dezlănţuit marţi la adresa lui Dinu Gheorghe, supărat că nu i se propune prelungirea contractului, care îi va expira în vară: „Vamă nu mă vrea la Rapid.

Eu vreau să semnez, dar el îmi spune că vrea să vadă cum joc. Mai trebuie să dau probe? Cred că sunt un fotbalist care îşi face treaba".

Declaraţiile războinice ale muntenegreanului nu l‑au lăsat rece pe antrenorul Şumudică. Acesta a discutat cu Dinu Gheorghe, iar seara l-au chemat pe fundaş la negocieri. Oficialii din Grant i‑au propus o nouă înţelegere pe trei sezoane.

Fundaşul în vârstă de 29 de ani câştigă în prezent 150.000 de euro pe sezon şi speră să obţină un salariu mai mare pe viitor. Şumudică spune că va face tot ce îi stă în puteri pentru a-l păstra pe muntenegrean. „Eu îmi doresc foarte mult ca Bozo să rămână şi cred că va da curs ofertei noastre. Este un jucător pe care vreau să mă bazez în continuare. Mă bucur că a spus că vrea să-şi încheie cariera în Giuleşti. Asta înseamnă că va fi şi mai motivat", a anunţat antrenorul giuleştenilor.

Impresarul lui Bozovici, Zvonko Milojkovic a confirmat pentru „Adevărul" că a avut o întâlnire cu reprezentanţii Rapidului: „Bozo câştigă 150.000 de euro şi vrea să rămână în continuare la Rapid. Nu le-am cerut cine ştie ce salariu. Doar puţin mai mult decât câştigă în acest moment. Dacă sunt de acord bine, dacă nu ne strângem mâna". Ca să rămână la Rapid, fundaşul vrea un salariu cu 30.000 de euro mai mare. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite