Borussia Dortmund a umilit Bayernul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu exact o săptămână înaintea finalei Ligii Campionilor Bayern München a primit o lovitură grea. În finala Cupei Germaniei, bavarezii s-au înclinat până la pământ în faţa Borussiei Dortmund, care a câştigat fără emoţii, scor 5-2!

 Partida a stat în balanţă doar la 1-1, după ce Robben a egalat printr-un penalty. Până la pauză însă, galben-negrii s-au desprins până la 3-1, iar scorul final 5-2 s-a datorat în mare parte hat-trickului fenomenal al polonezului Robert Lewandowski.

„Când pierzi cu 5-2, nu poţi să dai vina pe ghinion. E clar că Bayern şi-a meritat soarta, trebuie să respectăm şi să acceptăm că Borussia Dortmund a fost mai bună", a spus preşedintele lui Bayern, Karl Heinz Rummenigge.

Succesul galben-negrilor vine la puţin timp după ce Borussia i-a bătut pe Bayern şi în campionat şi a câştigat apoi al doilea titlu consecutiv în Germania. Cei de la Dortmund au sărbătorit până dimineaţă într-un club, iar pizza şi vodca au fost ingredientele de bază ale petrecerii, conform cotidianului „Bild". Finalul meciului a produs şi un moment hilar: prezentatoarea Sky Sport, Jessica Kastrop, a urmărit amuzată cum portarul Borussiei, Weidenfeller, este udat din cap până în picioare cu bere. Apoi, a fost ea victima jucătorilor, primind acelaşi tratament.

La meci a asistat şi managerul lui Manchester United, Alex Ferguson, despre care se spune că l-a urmărit pe Kagawa. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite