UPDATE: Bornescu va fi suspendat 3 luni şi va avea o reducerere de 25 % a salariului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
UPDATE: Bornescu va fi suspendat 3 luni şi va avea o reducerere de 25 % a salariului
UPDATE: Bornescu va fi suspendat 3 luni şi va avea o reducerere de 25 % a salariului

Conducerea clubului Universitatea Craiova a decis să-i reducă salariul lui Mircea Bornescu cu 25% şi să-l suspende pentru următoarele trei luni, după ce acesta a refuzat să se prezinte la şedinţa Consiliului Director de luni, transmite corespondentul NewsIn.

Citeşte toată telenovela reîntoarcerii lui Bornescu la Universitatea

Oficialii olteni au motivat gestul prin faptul că Bornescu ar fi dat mai multe declaraţii calomnioase în mass-media, în care afirma că are de primit sume importante de bani şi de aceea a depus memoriu pentru a deveni jucător liber de contract. Astfel, pe lângă reducerea salarială şi suspendarea pe trei luni, s-a decis şi acţionarea în judecată a fotbalistului, căruia i se vor cere daune în valoare de un milion de euro pe motiv că ar fi adus prejudicii de imagine clubului.

Conducerea mai susţine că Bornescu a primit mai multe sume de bani în avans din actualul contract şi nu se pune problema să existe vreo restanţă faţă de el. "Reiese inechivoc că Mircea Alexandru Bornescu are încasări de la clubul nostru mult mai mari decât drepturile contractuale cuvenite până în momentul de faţă. Acest lucru se datorează sumelor de bani achitate în avans către jucător, conform prevederilor contractuale", se arată într-un comunicat al formaţiei din Bănie.

Portarul în vârstă de 30 de ani mai are contract cu formaţia din Bănie până pe 30 iunie 2010, însă la finalul lunii trecute, în urma unei discuţii cu patronul Adrian Mititelu, a fost anunţat că este liber să îşi caute o nouă formaţie. Cum în toată acestă perioadă nu şi-a găsit vreun angajament, Bornescu a fost rechemat la echipă, însă a refuzat şi a depus memoriu la LPF pentru a devenit liber de contract, motivând că are de primit mai multe salarii restante.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite